|
||
| durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm.... durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bie kördüğüm.... zaman y.o.k mekan y.o.k. hiçbirşey y.o.k yaralı bir melek var evi y.o.k.... |
||
|
||
| Veremem sana acımı kirlenir dünyaaa...Şehrin boş sokakları ıslanır gözyaşıyla.Kovalar arabalar arkamdaki aynayı kırılınca düşer anlarım içimde ki rüyaaaa.... Sen yine seni sevv ben içimde kalayım...Çekil yolumdan artık ben olayımm!!! Neden senle hiçç durmadan tartışıp duruyoruz ki bizzz??? Sesin yeni yüzün eski,artık birşeyy yapamam yapamam ki yapamam yapamammmmm |
||
|
||
| Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you she's not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello... Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...Merhaba... If I smile and don't believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know I'll wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Don't try to fix me Beni tamir etmeye çalışma I'm not broken Ben kırık değilim Hello, I'm the lie living for you so you can hide... Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Don't cry Ağlama Suddenly I know I'm not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, I'm still here, all that's left of yesterday... Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey... Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you she's not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello... Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...Merhaba... If I smile and don't believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know I'll wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Don't try to fix me Beni tamir etmeye çalışma I'm not broken Ben kırık değilim Hello, I'm the lie living for you so you can hide... Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Don't cry Ağlama Suddenly I know I'm not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, I'm still here, all that's left of yesterday... Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey... Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you she's not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello... Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...Merhaba... If I smile and don't believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know I'll wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Don't try to fix me Beni tamir etmeye çalışma I'm not broken Ben kırık değilim Hello, I'm the lie living for you so you can hide... Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Don't cry Ağlama Suddenly I know I'm not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, I'm still here, all that's left of yesterday... Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey... Evanescence - Hello |
||
|
||
| bu şarkıyı amy lee ölen kardeşi içn yazmışş..çok acıklı yaff | ||
|
||
| mvönün bütün şarkı ve sözlerini çokk seviyorum ama özellikle daha mutlu olamam(en çok sevdiğim yeri | ||
|
||
durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm.... ya ben hep bunu tartışmışımdr çoğu yerde yaralı bie melek var 'eriyor' yazıyor..normali evi yok mu?
durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bie kördüğüm.... zaman y.o.k mekan y.o.k. hiçbirşey y.o.k yaralı bir melek var evi y.o.k.... |
||
|
||
asmayalım da besleyelim mi bitti(.) |
||
|
||
| biter mi sandın dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin.... |
||
|
||
| sildinmi beni parmak ucunla içindeki benden kurtuldunmu yoksa teoman-dursun dünya |
||
|
||
| yalam dostum ask diye birsey yok, ask dedigin üc günlük eglence, bilemedin bes gün sürsün, kapilipta sürünen cok... |
||
|
||
| Ağla kalbim ağla sus sesin duyulmasın içinden ağla Ben o eski ben değilim çok değiştim elde değil Ben o eski ben değilim yüzüm gülse içim zehir Ayrılığın sürükleyip kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında her gün ağlıyorum Akan yıllar sürükleyip kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında seni bekliyorum Adı konmuş ayrılığın çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum Günü geçmiş bir sevdayız çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum hehe kesitten çıktı ama |
||
|
||
| suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu bütün yapraklar sararıp düşecekti ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı bütün aşklar çok büyük olacaktı ama en büyük bizimkisi diyecektik her bir insan eşsiz olacaktı ama hep kendimizi en değerli zannedecektik çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine o yürekte hep yerin olacak sana bilmediğin bir şey söyleyemem ben de hiçbir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum çok sonraları fark edecektik iyilik temizlik bile göreceli olacaktı o kadar hızlı kirlenecektik ki masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı korkuyor musun senden farklı olan her şeyden korktuğun şey kendi içinde büyüyecek ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek budur.
|
||
|
||
| dibe vurduk yine çok pis vurduk canı yandı dibin bile mahçup olduk.. aşık olduk fena halde dibin tadına vurulduk..
|
||
|
||
| benim de zaten hiç gücüm yok,yüzüm yok hiç,umudum yok,ama bil ki;farklı bir hayaldi, işkenceydi bazen, bazen çok güzeldi,ama anlıyorum sesinden, kurtulmuşsun sen nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem... (teoman-şebnem ferah en güzel hikayem) |
||
|
||
| böyle kahpedir dünya | ||