|
||
| önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler........ |
||
|
||
kanla karışık yağmurlarla
üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği |
||
|
||
| kokunda sanki güç bela sürünüp bulduğum elinde kaybolup uzandığım ufuklara hoş senin de bir varoluş sebebin var yakından uzaktan alakam olsa mutluyum bir gülümseten benim/miyim bir daha daha söyler misin tek iyim sen kalmışsın aman ne mutluyum uyurum omzunda uyandığın bu sabaha gözlerin bakmaz mı beklenen gün geldi açtı laleler beyaz uzakları hayal eder tuttuğu avucunda söz durdu artık ben ve sen ve uçsuz zaman kokunda sanki güç bela sürünüp bulduğum elinde kaybolup uzandığım ufuklara hoş senin de bir varoluş sebebin var yakından uzaktan alakam olsa mutluyum bir gülümseten benim (miyim) bir daha daha söyler misin tek iyim sen kalmışsın aman ne mutluyum uyurum omuzunda uyandığın bu sabaha gözlerin bakmaz mı beklenen gün geldi açtı laleler beyaz uzakları hayal eder tuttuğu avucunda söz durdu artık sen ve ben ve uçsuz zaman tabii ki mor ve ötsi nin şarkıları ama sakin i izlediğimden beri laleler beyaz şarkısındaki sözleri çok seviyorum |
||
|
||
| küsmüşte solmuş bir zakkumdu sözlerin yorgun... yaşlarla dolmuş bir kadehti sözlerin sarhoş.... bu da güzel bence -zakkum ile teoman düeti- |
||
|
||
| bir söz verdim ,sonra bozdum ölmeden önce bende melektim.. |
||
|
||
| her nereye gidersen kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle terk ettiğin şehirler yarım kalmış şiirler sustukların büyür içinde... gripin-sustukların büyür içinde |
||
|
||
| gitsem nereye kadar kalsam neye yarar..... |
||
|
||
| ...Ürkmüyorum nefretinden ve karanlık nefesinden... ...Boyun eğmem asla sana yaksan bile bedenimi ben doğarım küllerimden gücün varsa durdur beni! Almora - Güneşin ozanları |
||
|
||
| çırpındıkça batarsın bataklığa kurtaran kalmaz unuttuğun dışında ellerin buz olur ayakların çivi ısıtmazlar dokunsalarda 'ogunsanlısoy(korkma07)' |
||
|
||
aptallığın bile tam bana göre çocuksun sende.. ![]() mor ve ötesi |
||
|
||
| tüm şehir ağladı sen gittin diye mecbur musun hep uzağa gitmeye |
||
|
||
| neden hep pencerede bekleyince daha çabuk gelir sanır o bekleyenler neden o kaldırımlarda yüzlerini göremediğim insanlardan biri sanırım seni |
||
|
||
| Bir taş attım pencereye tık dedi Anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay İnanmazsan gel yukarı bak dedi Armutu dalda kız balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay |
||
|
||
| yaktım gemileri, dönüş yok artık geri budur bence
|
||
|
||
| gerçekler soğuk olur sen ağlarken delirsen bile dirensen bile bu kadar gerçekten bu kadar hain üzülme... ısınamazsın ağlarken |
||