|
||
| ne kadar yakın o kadar uzak | ||
|
||
hayat o kadar zor mu?atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara? (mvö_ayıp olmaz mı! )kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratıma(sagopa kajmerrrr) unutmak kolay karta 10 taksit(mvö_saklama) anahtar deliğinden görünen o küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek(şebo_okyanus) ruhum öğrensin artık bu ağlatan eski oyunu(mvö_çocuklar ve hayvanlar) hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de...!!!(mvö_saklama) ucuz bir film gibi başından sonu belli(mvö_sonu belli) zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor,vakit gider gelmez işte bu canımı çok sıkıyor(sagopa&kolera) çıkışmıyor param melek,yürüyerek geliyorum sabret(sagopa) AHAN DA BU SÖZLERİ ÇOK SEVİYORUM HEMDE TAM BENLİKKKK......ağırlık mvö ve sagopa da |
||
|
||
| son günlerde dinlediğim bir candan erçetin şarkısı olan mühim değil NE YAPTIM BİLİYORMUSUN DAHA ÇOK ŞARKI SÖYLEDİM SİGARAYA YENİDEN BAŞLADIM ALIŞVERİŞ YAPTIM GEREKSİZ NE YAPTIM BİLYORMUSUN BOL BOL SEYAHAT ETTİM HATTA YALNIZLIK ÇEKTİM PİŞMAN OLDUM KİMSEYE SÖLEMEDİM YANİ SUSTUM GENELDE BAZENDE GÜLÜMSEDİM NAZİKÇE DİNLEMEDİĞİM BELLİ OLMASIN DİYE BİTTİ BURAYA KADAR DEDİM UNUTTUM BİLE DEDİM AVUTTUM KENDİMİ SÖZDE AMA YİNEDE AKIYOR GÖZYAŞLARIM ISLATIYOR YASTIĞIMI SENİ ÖZLEDİĞİM GECELEDE bide lifehouse'n firstime adlı şarkılarının söleri çok hoşuma gidiyor |
||
|
||
| inandığın masallar birer şarkı oldular sana imkansızlıkları unutturdular şimdi yarım kaldılar,sen gidince unutuldular PİNHANİ |
||
|
||
| başını göğsüme sakla sevgilim güzel saçlarında dolaşsın elim bir gün ağlayalım bir gün gülelim sevişen yaramaz çocuklar gibi |
||
|
||
| aşk içinde yalan içinde | ||
|
||
| bir kalp kırlıdığında denizler küser toprak kuru denge kalmaz bu dünyada | ||
|
||
| bana cok gördüğün askı sen ellere ver | ||
|
||
| hani benim sevinçlerim nerde? çaldılar çocuklugumu habersiz...uçurtmaların tellere takıldı... ahmet kayadan |
||
|
||
| SURATIN İGRENÇ KİMLERDEN SÖYLE YÜZ BULDUN...........VÜCUDUN KİREÇ SÖYLE BÖYLEMİ MAT OLDUN:::::....&....::::MAHVOLDUn | ||
|
||
| kurban yalan dostum aşk diye bişey yok aşk dediğin üç günlük eğlence bilemedin beş gün sürsün takılıpta sürünen çook manyak bi şarkıı.. |
||
|
||
| Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda, Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana... ( şebnem ferah) Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... (şebnem ferah) bu gün varsın yarin yoksun kocaman bir cıglık olsun benim derdim senin olsun bilen bilsin duyan duysun... (mor ve ötesi) Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben başka.... (mor ve ötesi) Durdum sustum gülümsedim Gözümü açtım ben değiştim Kızdınız, siz haklıydınız Artik size gerek yok Küçük şeyler sevindirir ruhumu Hayal bile edemezdim ben bunu Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam... (mor ve ötesi) Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala burdayız Belki delirdik de delirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hakla burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama Bak hala burdayız...(duman) beni yor hasretinle sevginle yor sevgisizlik ayrılıktan daha zor dilediğin kadar acıt canımı varlığında yokluğunda yetmiyor varlığında yokluğunda yetmiyor... (duman) daha bir sürü var ama bu kadar yeter. ![]() |
||
|
||
| ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı hepsi kırıldı yapıştırdım... (şebnem ferah) nedense bu bölüm bana hep eğlenceli gelmiştir.. |
||
|
||
ben kesit veremicem [kazım koyuncu-işte gdiiyorum] İşte gidiyorum bir şey demeden ve Leman Sam-Anladım ki
Arkamı dönmeden şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Bir şey vermeden Yol ayrılmış görmeden gidiyorum İşte gidiyorum bir şey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Bir şey vermeden Yol ayrılmış Görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Ölüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izin kalmadan gidiyorum Gergin tek kalbimde kırılmadı Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum |
||
|
||
| ama kimbilir belki bir gün o yaşarken sen ölmrzsin(yalnız şarkı) zaman geçer büyürüz sertleşir dünya(gece) biri bilmeli biri görmeli olup biteni(canlı yayın) bırak zaman aksın mahkümüz inan(şarkıcı cocuk) gül kendine bak ne kadar güzelsin(gül kendine) hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yarımız toprağın içinde(saklama) sanki birşeyler eksik hayatımda dur bir dinle ne olursun bir defa elinde sayarsın kaçıp gitsen de! herşey içinde(eksik) dünya yalan söylüyor!(yardım et) beyaz beyaz dibine dek beyaz rüyası insana yalan söyledi!(beyaz) - MVö- |
||