|
||
| sen ve ben değirmenlere karşı bile bile birer yitik savaşçı, akarız dereler gibi denizlere belki de en güzeli böyle... Bülent Ortaçgil(değirmenler) |
||
|
||
| sagopanın şarkı sözlerine bayılıorum _bu günlerde işler karmakarışık işler kalp sevdiğini özler hani varya bazen özlü sözler onları düşünüp dolu gözler... _dayan sabır gerek yolun uzun vakit kısa ölüm yakın tanrım ona acı SEBEP_SONUÇ GECEM_HÜZÜN _bilmecelere ısınamadım asla helede senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldı.. _yarımı gömdüm yarımı güneşe döndüm kendimeydi küfrüm ve dikkat et dilinle hep tükürdüğün sömürdüğün bu ruhta haykırışlar kördüğüm _beni sevmeye programlanma devrelerini yakarım şuan deli misal aşığım bir kişi hariç herkese şaşıyım... ve daa bir çoooooookkkk yazmakla bitmezz sagokeşşh=) |
||
|
||
| eksik kaldı kapalı anlatımlarım artık.... biri gitmeli zehir birer birer alır alır düşleri alır gerçekleri alır herşeyi... ve sizler ve onlar ve ötekiler hiç hissetmez mi?.. canlı yayındaki yitmeyi -canlı yayın- |
||
|
||
| senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde yüzdüğüm bir deniz var resmen felsefe yapmıs ya mvö ını nerdeyse hepsi hayat o kadar zor mu,atılırmıyız oyundan benzemessek onlara |
||
|
||
| kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyor Yardım et |
||
|
||
| şırıngayla çekip alsınlar seni tüm vucudumdan | ||
|
||
| kız en güzel en hafif giysisini giymiş oğlan renklibir dünya boyamış kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mı? |
||
|
||
| düşünmeye ne gerek var her şey olduğu kadar zorlamaya ne gerek var gittiği yere kadar kendine anlatamadın senin olmayan cümlelerle şişeler derman olurmuş derdine hadi be sen de Gripin _OLduğu kAdaR |
||
|
||
| hayat o kadar zor mu? atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara.. |
||
|
||
| sigaramın dumanına sarsam saklasam seni | ||
|
||
| küçükken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar, acıtırdılar |
||
|
||
| her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin dergi sayfalarında hiç gidemediğim | ||
|
||
| GÜL KENDİNE BAK NE KADAR GÜZELSİN ASLINDA DÜNYA SENSİN.HAYAT O KADAR ZOR MU ATILIR MIYIZ OYUNDAN BENZEMESSEK ONLARA BAHANE Mİ LAZIM MAZERETİMİZ Mİ KALMAMIŞ ÇOK AYIP OLMUŞ ÇOK AYIP OLMUŞ.İÇİNDEN GELENİ SÖYLE KALIRSA YAZIK OLUR HAYATA KÜSÜVERİRSİN HÜZÜNLER SENİ BULUR.VB | ||
|
||
| korkmadan sevsek mutlu olur muyduk? sevmeyi bilsek kurtulur muyduk? |
||
|
||
| onlar gibi değilim ben adam olmadı hala benden adam kölen olsun senin ben olmam | ||