|
||
| kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın | ||
|
||
| ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımım daha derine ölüyorum ... bir de herşeyim olmuş bilmece , çözdükçe gördüm işkence ... |
||
|
||
| kanadımı kırdılar uçamadım anne savaşa soktular koşturdum kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum sonbahar dökülen yapraktım ilkbaharda geri geldim ben aleme dostuma selamlar olsun yağmur sonrası güneşim ben... |
||
|
||
| aclıga alışıyor insan, peki ya deliliğe alışabılır mı? eger bir yanlıs yapıcaksan, bari onu dogru yap. söylememek söylemekten daha cesur bır davranıstır. bu oyun uclu oynanmaz sevgıyle yapılan hıcbırsey ınsana zarar vermez suclu yok yanlış var ,boşver, olmayanı arama. insanın kendını önemsemesi, kendısının kiralık katilidir. benciller ise yaşarlar. (kargo -badlik amiri) |
||
|
||
| biz büyüdük ve kirlendi dünya.... | ||
|
||
| gelirken ne getirilirki giderken ne götürülür(sagopa kajmer-baytar) | ||
|
||
| bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış bir ok gibi sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi geçmiş günden bahsetmek lezzetsiz doğmamış yarınlardan hep mi şikayetçiyiz biz.. sagopa kajmer-baytar.. şimdi aklıma geldi
|
||
|
||
| kim bilir şimdi nerdesin, nerdesin hangi şehir kimlerlesin, belki de benim gibi yenik düşmüş, toz duman paramparça bir gözdesin, sen benim kadınımdın, sen benim insanımdın, senden sonra olmuyor, sen benim hayatımdın... ayna_kadınım |
||
|
||
| ansızın kaybetmem ben onu sanmışım boşa aldanmışım sözlerin sarmaz bedenımı gozlerınse cok uzaklarda kaybettık severken... korkuyorum anne al benı ıçıne alısamadım anne al benı yıne.. |
||
|
||
| aynalarla avunma,göstermezler içini hiç çekinme tanı kendini emre aydın-kalan sağlar senin olsun |
||
|
||
| belki bir gün özlersin emre aydın |
||
|
||
| bir sen düştün bir ben, tutmadık ikimizde birbirimizi düşerken... | ||
|
||
| çok yalnızım nolur size gidelim mi??(teo kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür(emre aydın bir tuzağa kaptırmışım kendimi ama eminim tanrı var bugün(teo parti bitmiş herkes gitmiş,dava düşmüş konu kapanmış(teo derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalişma(yine teo bencil,ruhsuz ve boş gözlerle.karşımdasın yine yabancı halinle(gripin |
||
|
||
| unutmak kolay, karta on taksit---saklama bir gün kendimi bırakıp, sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri yuttuğumu, gerisi zaten gözlerinde-----mvö23 biraz umut biraz sevgi ne de çok şey demek oysa senden uzakta ---mvö yanlız şarkı eksik kaldı kapalı anlatımlarım artık---mvö -canlı yayın yeter dedim içimdeki sahte işkence sesine----mvö -canlı yayın maske takmadan üstüme gelmek zor muydu?---şirket--mvöadı olmayanların sesi de yok mu?---şirket--mvö kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın --yardım et--mvö aşk içinde yalan içinde..tek bir ayna, binbir biçimde---aşk içinde uçan kuştaki güzelliği kaybettik, hastayız---uyan ah, bu hayat, anlamsız bir şaka ,,,,herkes bunun farkında---uyan sen yine de hiçbir şey yapamazdın,,,,sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın---uyan biri eksik biri fazlaymış,,,yanıldım--parti istisna zannettim,,,bir kuralmış---parti ![]() |
||
|
||
| hani bir gün özLErsen geri dönmek istersen geL... hiç düşünme bir an biLe bir bakışın yeter. hani bir gün özLErsen geri dönmek istersen geL hiç düşünme bir an biLe bir güLüşün yeter... çiLekeş-körpe |
||