|
||
| AVRİL-Get Over !t This !s The Best FeelinG Bu €n Güzel Duygu ------------------------------------- EVANESCENCE - Sweet sacrifice It's true, we're all a little insane. -Bu doğru,hepimiz birazcık çılgınız GOOD CHARLOTTE - The River I heard that evil comes disguised Duydum ki şeytan kılığına bürünmüş like the city of angels Melekler şehrinin I'm walking towards the light Işığa doğru yürüyorum Baptized in the river Nehirde vaftiz oldum I've seen a vision of my life Hayatıma dönüp baktım And I wanna be delivered Ve kurtulmak istiyorum In the city was a sinner Bu günahkar şehirden |
||
|
||
| aynalarla avunma göstermezler içini hiç çekinme tanı kendini-emre aydın kalan saglar senın olsun vazgecersen kaybedersın-çilekeş siyah al dedim vur demedım kı-nev sukutu hayal hep incilenen göz yaşların kurusun inançlarında-mor ve otesi 1945 aynı oldugu gıbı yasandıgı gıbı unutuldular-pinhani unutuldular umut gucten daha buyuk guc yok-sebnem ferah ben bır multecıyım |
||
|
||
ben kesit veremicem [kazım koyuncu-işte gdiiyorum] İşte gidiyorum bir şey demeden ben de çok seviyorum bu şarkıyı ama kesit istemiş arkadaş.Arkamı dönmeden şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Bir şey vermeden Yol ayrılmış görmeden gidiyorum İşte gidiyorum bir şey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Bir şey vermeden Yol ayrılmış Görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Ölüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izin kalmadan gidiyorum Gergin tek kalbimde kırılmadı Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum em ya komple veriom Ben "Daaaaahaaaaa muuuuutluuuuuuu olamaaaaaaaaaaam bu akşaaaaam!" diyeyim. ))))))
|
||
|
||
| "tek bir soru için güvensiz bakışlarr...basit bir sırrı var.. ama hiç cesur değill.. anlatmaya.. o bugünü yaşıyor..dünü unutmaya hevesli.. aklında bir silahla..." kargo-sürgün |
||
|
||
"Bir derdim var" diyorum baska bi sey demiyorum katiliyorum ![]()
|
||
|
||
| bende kesit veremiycem....şarkının tümü...(çiLekeş-yetmiyor...) Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor... .....................................................................müthiş bi şarkı bence.... |
||
|
||
| Ah Sensİz GÜNEŞ KÜSMÜŞ ŞALKIMIYOR AH SENSİZ ZERDALİ GÜZELİ GÖZLERİNLE BAK BANA KEDER EŞ OLDU YENEMİYORUM AH SENSİZ BALDAN TATLI SÖZLERİNLE GÜL BANA DİKEN SARMIŞ GÜLLERİMİ DEREMİYORUM GÜLDEN NAZİK ELLERİNİ UZAT BANA HASRET YANAR GECELERİM AH SENSİZ DAVRAN GÜLÜM ESEN YEL OL GEL BANA GÜNEŞ KÜSMÜŞ ŞALKIMIYOR AH SENSİZ ZERDALİ GÜZELİ GÖZLERİNLE BAK BANA KEDER EŞ OLDU YENEMİYORUM AH SENSİZ BALDAN TATLI SÖZLERİNLE GÜL BANA ne zaman dinlesem fena oluyorum yaa. |
||
|
||
| yalnız kalmak bir ilaç mıdır? yoksa hastalığın ta kendisi mi? |
||
|
||
| nereye gider bu aşk bırak kadının olayım |
||
|
||
| Uğraş didin farklı şeyler yapmak için 3 kişi ya da 5 kişi anlar seni..! | ||
|
||
herkes önemseseydi nickelback- if everyone cared..evet harika
ve kimse ağlamasaydı herkes sevseydi ve kimse yalan söylemeseydi herkes paylaşsaydı ve gururunu içinde taşısaydı kimsenin ölmediği günü görürdük kimin söylediğini bilmiyorum ve de ayrıca yabancı bir şarkı!!!lirixte okudum ve sözlerden müthiş etkilendim...bence harika sizce? |
||
|
||
| Every time I rise I see you falling Can you find me space inside your bleeding heart Türkçesi: Her yükselişimde seni düşerken görüyorum Kanayan kalbinde bana bir yer bulabilirmisin? placebo-passive agressive |
||
|
||
| sil baştan sevmek gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak ....şebnem ferah... ''çocukLar ve hayvanLarın bütünnnnnn sözleriii!... çok eski bir öykü bu insanlar durmuş bekliyorlar o gelecek hiç gelmiyor ruhum öğrensin artık bu ağlatan eski oyunu çocuklar ve hayvanlar tüm gece yalnız konuştular öğrenince oyunu o masal yine başladı parlaklaştı evren birden seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle sorular ve cevaplar bir bir hepsi yok oluyorlar öğrenince sonunu hayat yeniden başladı parlaklaştı evren birden seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle kaybolursam şarkı söyle kaybolursam... |
||
|
||
berrak sudaki kırmızı balık sana canım demek için.canımdan bir parça ve ışıksız gecelerin sessiz özgürlüklerini verdim!!!
|
||
|
||
Benim bir cok sevdigim soz var-en sevdigim benim imzam -Yani Serseri sarkisindan :)Sonra bu sozler-Yardim et ruhum-sesini ben duydum cok var hic duymayan...ve bu baska bir uyuma donuyor her sey-insan kaybettiyini buluyor...Aslinda bence Mor ve Otesinin tum sozleri bir anlam dasiyor-amma bence Dunya yalan albumunde bu sozler daha acik,daha sert.,daha politik..Bu kadar sertmi cevabin bana....
|
||