|
||
| OLDUĞU KADAR dert etmeye ne gerek var her şey olduğu kadar zorlamaya ne gerek var gittiği yere kadar özleyip kavuşamamayı aşk sandık senelerce zamanı durduramadık aşk bu mu hadi be sen de dört duvar arasında neler neler var aklında sana aşık olmaya mı geldim dünyaya? dört duvar arasında kimler kimler var yanında herkesin bir yedeği var mıdır dünyada? düşünmeye ne gerek var her şey olduğu kadar zorlamaya ne gerek var gittiği yere kadar kendine anlatamadın senin olmayan cümlelerle şişeler derman olurmuş derdine hadi be sen de dört duvar arasında neler neler var aklında sana aşık olmaya mı geldim dünyaya? dört duvar arasında kimler kimler var yanında herkesin bir yedeği var mıdır dünyada? ...gittiği yere kadar dört duvar arasında neler neler var aklında sana aşık olmaya mı geldim dünyaya? dört duvar arasında kimler kimler var yanında herkesin bir yedeği var mıdır dünyada? mükemmel sözler bayılıyorum |
||
|
||
| çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek... şebnem ferah |
||
|
||
| ne olur gırme artık gecelerıme yalnızlıgın bıle hep senınle ellerın ellerımı tutmuyor gozlerın benı sana hapsedıyor bılmek yetmıoyr gormek yatmıyor varlıgın benı kahredıyor sevmek yetmıyor olmek yetmıyor farketmıyor sensız olmuyor yoklugun bıle benı terk edıyor ve 84 un son mektup ve bır suru | ||
|
||
| çoooooookk var; ama şu an: çekilin görmem körüm ben, onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim!!!
|
||
|
||
| kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş elinde güller varmış,üstün başın kan olmuş DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR!!! bıkmadan defalarca,defalarca ve defalarca dinleyebilirim ve her defasında da üzerimde aynı etkiyi bırakıyor çakılıp kalıyorum | ||
|
||
| mvö-yardım et baştan sona gerçi mvö nün hemen hemen bütün şarkı sözleri |
||
|
||
birrrrrrrr derrrdim var artikkk tutaaaaaamam icimdee, gitseeeem nereye kadarrrr....... ne zaman dinlersem dinliyim hep kendimden geciyorum, hep ayni etkiyi birakiyor bende ahhhh ahhhh
|
||
|
||
| hayır istemem bir başkasını yalnız da ayağa kalkabilirim |
||
|
||
| çok parçalandım parçalandıkça çogaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım? çamur mu sürmek istiyorsun bir başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım mvö nden de çook var tabiiii. |
||
|
||
biraz sev sakinleşte...
|
||
|
||
| Lay beside me Tell me what theyve done Speak the words i wanna hear To make my demons run The door is locked now But its open if youre true (metallica) Hiç bir şey söyleme, duymam, anlamam Hayat bir mucize, düşer zaman zaman Yardım et ruhum, yardım et bana Sesini ben duydum, çok var hiç duymayan (MoR ve ÖteSi ) ![]() |
||
|
||
| aynayı kırdılar güzel göstermiyor diye bölündü parçalar çoğaldılar parıltı kaymadıysa,yüreğin çarpmıyorsa dünyadan ala cehennem mi var dünyada hala cehennem mi var |
||
|
||
| Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski günler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hiçbir şey diriltmez artık geçmişi Yaredir yine de Yaktım gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo Ve onun sahte yüzleri Yaredir sinede eski sevgili Ne yapsan kolay unutulmaz Ağlama geçmişe yaşadık bitti Anılar bizi yalnız bırakmaz Yalnızız yine de komple şarkıyı attım ama çok sevdiğim kesitler
|
||
|
||
| Yağmurlu bir akşamüstü Radyo açık, köprüdeydim Derken bir anda farkettim Başka bir hayat yok ki (mvö) düşledim,kayboldum,konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el,pençe,divan durdum ah,devrimim benim,nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim (mvö) birer birer kayıp giderdi her bir sevilen, yenisi gelmez, eline geçmez hele ki değeri hiç bilinmeyen, yürekte varsa sevgiden de ötesi, sen ağlasan da boş, ışıkta yaksan nafile, odan karanlık hep loş, hayatın emri hep koş, bayağı bir bekledim boş, yaşantım sanki bir savaş ve hoşta bazen, ateş kesildiğinde ve de sular durulduğunda, yoksa hep gülerdi insan, hep kalırdı masum, saygıda bir kusur ettiğinde minnetinde değeri yok, kafalarda hesaplar yapılır ve mesafeler konur, fakat bu kalp unutmaz, unutamaz ki zaten, her kalp yıkılır ancak yenisi bulunamaz bir mesken, her anım birini özler, rüyada yolunu gözlediğim, düşünceler ve benliğimle canlanır tüm hatıralarım, bitince yalnızım, gözümü açtığımda kalmışım yanımda ailem ve birde arkadaşlarım.... (by ceza) Somebody said they saw you The person you were kissing wasn't me And I would never ask you I just kept it to myself I think about it when I hold you When lookin in your eyes, I can't believe I don't mean to know the truth Baby keep it to yourself (mario winans) ahh döktürmüs mario abimiz, bu sarkinin bu kisimi aladtilan ama hala sevgisinden vaz gecemeyenlere gelsin ![]() |
||
|
||
| Aşığım.. İşte tam burda karşındayım Ya şimdi tut elimden Ya da bir daha sözetme özlemekten BEN SANA HALA AŞIĞIM ![]() |
||