|
||
| Yalnız kendine inkarın sadece senden kaçarsın halin ele verir anlamazsın Yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor herşeyi |
||
|
||
| Acıyor yüreğim Göremediğin yerleyim Al yüreğimi göm Bu senin zaferin
|
||
|
||
| Yazık, günah, ziyansın hayata Ziyansın! Ne aç, ne tok senin umurunda Bir zehirsin! Yalan dolan ve koskocaman bir palavra Kim ister seni? Defol buralardan yalaka! Yenemezsin onları kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bırak, yeter, çekil başımızdan Çok oldun! Sana haram, bize harap olur tüm diyarlar Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Katil olduğun yeter! Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Zulüm ettiğin yeter! Yenemezsin onları kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına Yenemezsin onları kıyamete kadar Çeker vurur seni insanlık adına! Artık yok Sana itimadım yok Sana ihtiyacım yok Sana tahammülüm yok Çek git kurtulayım! Yok, yok Sana itimadım yok Sana ihtiyacım yok Sana tahammülüm yok Defol kurtulayım! defol! Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana! Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol, defol, defol klibi de geldi cd,video derken ağzımdan düşmüyor..fazla tüketmesem bari! |
||
|
||
| kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa!... senden uzakta!.... ama kinbilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin acılar akıp gider................ yalnız şarkı |
||
|
||
| hayat o kadar zor mu? takılır mıyız yolunda şekli gizli taşlara?.. sadece biri
|
||
|
||
| Placebo - In The Cold Light Of Morning In cold light of morning while, everyone is yawning, (sabahın soğuk ışığında,herkes esnerken) You're high, (sen uçmuşsun) In the cold light of morning the party gets boring, (Sabahın soğuk ışığında parti sıkıcılaşır) You're high (sen uçmuşsun) As your skin starts to scratch and wave yesterdays action goodbye.. (tenin çizilmeye başlarken ve dünün olaylarına el sallarken) Tomorrow, (yarın) Tomorrow, (yarın) Tomorrow, (yarın) |
||
|
||
| şarkı sözü kesiti _ şarkı sözünün tamamını yazmayın lütfen. | ||
|
||
| şu hayat bir garip bilmece cevabı ne sende ne bende | ||
|
||
| hayatımdan çok memnunum aşk bitti aşk aptallıktı... ( mor ve ötesi -daha mutlu olamam) Bakma bana öyle derin İşim olmaz senle benim Hiç bu kadar sevilmedin Gözlerindeen okuyorum Haberin yok ölüyorum.... ( duman - haberin yok ölüyorum ) |
||
|
||
| placebo-broken promise şarkısının özellikle bu kısmı I'll cry about this, (bunun için ağlıyorum) And hide my cuckold eyes, (ve aldatılmış gözlerimi saklıyorum) As you come off all concerned, (sen tüm alakayı koparırken) And I'll find no solace, (hiçbir teselli bulmayacağım) In your poor apology, (senin o zavallı özüründe) In your regret that sounds absurd, (saçma gelen pişmanlığında) And keep singing - (ve şarkı söylemeye devam et) |
||
|
||
| vazgeçtim kendimden sen gel diye kendine... buz_omzundaki yük |
||
|
||
| "Vaishachet ha'aretz lifney habore, vetimla ha'aretz chamas" "The land was corrupt before God, and the land was filled with violence" |
||
|
||
| haykonun:topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde dırec-t:affet nefret ettim senden emreaydin:bütün şarkı sözlerinde benim için ayrı bi anlamı var mvö:gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslında dünya sensin şimdilik aklıma bu kadar geliyor
|
||
|
||
| belkide terslik bende yapamadım bu düzende kaçacak delik arar oldum sürüngenler şehrinde... yavuz çetin-yaşamak istemem aranızda |
||
|
||
| bu kez gerçekten giderken gerçekten terkederken sana kapıyı çekerken uzun uzun bakıyorum son kez.. Teoman-soluk soluğa |
||