|
||
| eğer hergün bu işkenceye eğer hergün bu karmaşaya eğer hergün bu kavgaya katlanırım sanıyorsaan ... |
||
|
||
| "bu ne biçim bahane yine düştün petrolün peşine bu ne biçim felsefe yine sıçtın insanın içine!!!" gitmesi gereken yere gider inşallah tabi bide unutmamak lazım "durmaz insan hayvan olunca" )veeee "özür bekler gibi kızgın sokaklar texas'tan gelen küstah tokatlar zalimin durduğu yerdeyim şimdi bu bir karnaval nerdeyim şimdi" tam cuk diye oturan laflar bunlar anlayana tabi |
||
|
||
| kim dokunduysa sana ona gitttttttttttt emreaydın | ||
|
||
| ben kimim nerdeyim çok tuhaf bir yerdeyim içimde çok büyük birşeyler var | ||
|
||
| Anladım aslolan İnanmak için görmek değil Görmek için inanmakmış! |
||
|
||
| Hayat o kadar zor mu? Atılır mıyız oyundan benzemezsek ONLARA! Harika bence gayet doğru ve etkileyici... |
||
|
||
| aklıma soktun al.. bir bilmece gibi... çözemedim tamamen... doldur boş yerleriii........... |
||
|
||
| kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun veeeeeeeeeeee HİÇ ANLATAMADIM... HİÇ ANLAMADILAR... |
||
|
||
| saklama çürüyor kalbin burda, şimdi artık seni koklar yalnızlığım, o masal yine başladı parlaklaştı evren birden seninleyim mutluluk kalbimde çözünmüş... senleyim rüyandan farksız tek özleyen sen deilsin(kaybolursam şarkı söyle), daha mutlu olamam bu akşam, bu kadar sert mi cevabın bana aşkın öldüğü yerde bu kadar mert mi, başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buluyor durma öyle,,, ya hepsii yaa
|
||
|
||
| kaderimizi biz yazdıkça renklerle bir siyah yaptık.. | ||
|
||
| yarım kalan bu düş bizim mi?? yoksa yiten benmiyim derken nerden geldin sen? kaybeden benmiyim derken nerden geldin sen? ... |
||
|
||
| aşkın gözü kör olabilir ama inan bana karnı açtır..iyi sindirilmemiş bir aşk üçüncü tekillere muhtaçtır!!(malt) | ||
|
||
| bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim.. | ||
|
||
| HAYATIMDAN ÇOK MEMNUNUM.. AŞK BİTTİ..AŞK APTALLIKTI!!! |
||
|
||
| biter mi sandın dertlerin, yenilmesen hiç büyümezdin yalanları doldurdum bir çuvala, makyajımı sildim suratımdan, aynaya baktım pek bi güzelll ![]() midem bulanıyor galiba dünya tuttu beni hep unuttu dünya yalan söylüyor..... |
||