|
||
| bu kez gerçekten giderken gerçekten terkederken sana kapıyı çekerken uzun uzun bakıyorum son kez.. Teoman-soluk soluğa |
||
|
||
| belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden sen sessizce uyurken.. |
||
|
||
| Söyleyecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa? Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala! |
||
|
||
| ... ama anlıyorum sesinden, kurtulmuşsun sen nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem |
||
|
||
| kimsesiz bir sokakta yürüyorum gece.. herşey bana bakıyor ay gülümsüyor sadece... |
||
|
||
| keyfin kalmadıysa susar bu şarkılar, giyinip boyansanda renkler solar, sebebin kalmadıysa,varolmak ızdırapsa, yüzünde maskeyle geçer yıllar.......
|
||
|
||
| .....bitti zor oldu ama bitti.... Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen.. |
||
|
||
| ne savurgan dudaklarınız ne eskiten yalanlarınız ne isteksiz suratlarınız ne sessizce haykırsanız şarkının burasına bayılıyorum ya
|
||
|
||
| Kafamı duvara vurmadan Tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun.. |
||
|
||
| Dün yine yazdım sana Adresi meçhule bir mektup yolladım aldın mı? Birkaç yaralı söz ben de kalan Ne olur bir dinle onların suçu yok Dün yine yazdım sana Umudun peşi sıra birkaç söz yolladım aldın mı? Yarım kalmış, söylenmemiş Belki de bulamayıp seni yine Dönüş yolunda çaresiz meğer ne çok şey varmış sana bir türlü söyleyemediğim meğer ne çok şey varmış bir kez olsun duymak istediğim meğer ne çok şey varmış..... hala kuytularımda seni nazlanır şu gönlüm mecalsiz itiraflarla, kimbilir kaç defa yakalanıp kendime kaybolurum dehlizlerimde kimseler duymaz meğer,meğer ne çok şey varmış sana bir türlü söyleyemediğim meğer ne çok şey varmış bir kez olsun duymak istediğim meğer ne çok şey varmış..... nev(meğer) bu şarkıyı her duyduğumda bir kötü olurum ![]() birde vazgeçilmez şarkılarım mvö=aşk içinde,gece ve bazen var |
||
|
||
| tanrı unutmus olsa da vurdurma vur yüreğim olan olmuş ne olur hayata bir daha vur |
||
|
||
| ben askı yalnız sana yakıştığı içinseverim banada yasttıgın için sevgilim cok tesekkur edrim | ||
|
||
| -ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok; bu güçten daha büyük güç yok. |
||
|
||
mor ve ötesinin nerdeyse bütün şarkılarının nerdeyse bütün sözlerini seviyorum ![]() en sevdiklerimi bi düşüneyim bakalım ::)hmmm.... sevdiğin herşey bir yük olmuş karşı koymak bile yetmiyor yine aynı şarkıyı söyle sanki ağlar gibi kendine mvö-eksik kalk ayaklan şu kaderi hakla! yaradan hep haklar güvenirsen sen gel kederlenme düşmez kalkmaz bir allah engelleri yen gel de derde kedere yallah şu an çalıyo bu şarkı ![]() Kendimi gaza getirmeye çalıştığımda veya önemli bir maça çıkacağım zaman; Ben nasıl büyük adam olucam? - pinhani Baby did you forget take your meds? - placebo but Im a creep , Im a werido what the hell Im I doing here? I dont belong here.. dont care if it hurts! I wanna have control I want a perfect body I want a perfect soul ... Karaktersiz insanlar aklıma geldiğinde ; keyfini hiç bozma öldürdüklerin için.. dokunma lütfen dokunma bana! artık hiçbirşey yapma dişi zamiri- mvö dur! sakın gocunma sözler beş bir yanımda sen beni bi dinle bu şarkının adı yok direc-t - dur sakın konuşma Mutlu olduğum zaman veya mutlu olmaya çalıştığım zaman; Ama hep aynı dertler hep aynı hep aynı sözler hep aynı hep aynı sıkıntı sarar beni... hep aynı- mvö hergün güneş doğar, yeter ki açık olsun perdeler perdeler - şebnem ferah bazen doğru bazen yanlış kim demiş ülkem geri kalmış eğlenmek lazım , uyumak lazım , düşünmek lazım dur demek lazım! mvö - doğru yanlış çok uzun bi yazı oldu ama bitti.
|
||
|
||
| Gelgelelim parlayan güneşi emekçi halkların kahraman halkların güneşini şehvetle içine dolduran toprak şimdi sımsıcak şimdi ulaşılmaz şimdi olgun meyvalarla dolu bahar bahçelerini salmaktadır dünyaya, ve gül benizli sevgililerin dudaklarında hayat bizi aşka ve kavgaya çağırmaktadır, bıçak kemiğe dayandığı ok yaydan fırladığı için değil /bu bezirgan saltanatı bu zulum bitsin diye |
||