|
||
| Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gecenin Uyandım birdenbire Haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden Bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar..." |
||
|
||
| MeTaLLiCa = OnE hatırlamıyorum hiç bir şeyi söyleyemem bu rüyamı gerçekmi çığlık atmak istiyor içimin derinlikleri bu korkunç sessizlik durduruyor beni şimdi savaş benim içimde uyanıyorum ama göremiyorm gözlerimle pek bir şey kalmadığını benden geriye acıdan başka hiçbirşey gerçek değil şimdi nefesimi tutu ben dilerken ölmeyi............................. |
||
|
||
| every step that ı take is another mistake to you and every second ı waste is more than ı can take... |
||
|
||
| Ben aşkı unuttum aylar önce Kirlenen kalbimi yıkadım az önce Yalnızlık acı vermez oldu Gelecek benim için seferber oldu... |
||
|
||
| ahmet kaya-ayrılığın hediyesi şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... yusuf hayaloğlu |
||
|
||
| Kimlerdensin,onlardan mı? Petrolden mi,hayattan mı? Kimlerdensin,onlardan mı? Yok,savaşa hiç gerek yok en sevdiğim sözler, en sevdiğim melodi, en sevdiğim herşey bu şarkıda. zaten buda en sevdiğim şarkı
|
||
|
||
| Bazen ölecekmiş gibi oluyor Artık ağlamaktan bıktı O kendi yansımasını görüyor Satmak istediği bi hayal Almak isteyen birine |
||
|
||
| Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince Şimdi içimden geldi bunları söylemek Yeniden doğsam aynı şeyleri hissetmek Aşk için herşeyi feda etmek ziyan etmek isterdim Sonunda yine yalnız gitmek... |
||
|
||
Zaman beni ben zamanı öldürüyorken Tuttum nefesini atmaya seni beynimden Ama o zamanda kalbim boşa dönüyor Hep sana atan bir yürek nasıl inansın Bunca tesadüfler nasıl açıklansın Dünle bugün arası sanki daha uzun hayatımdan Hiçkimseye mektup yok Ölmüş insanlar insansızlıktan |
||
|
||
| lütfen beni hemen uyandır yada hep öyle bak yüzüme |
||
|
||
| hadi durma agla agla yaslar kurur zamanla aglaaaa böyle kahpedir dünyaaaa... sarki bastan sona kadar süper
|
||
|
||
| bana bir kutu sevgi al... bir kutu umut ve neşe al.. alabilir msin ne duruyorsun!... |
||
|
||
| bir şey oldu bana bu gece rüyamdasın yine uyandım korkuyla karışık gözyaşıyla.. |
||
|
||
| benım adım ebrulı bıraz gercek bıraz yalan yalanımı sevsınler yalansız donmuyor bu dunyaa.... | ||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkı sözleri ayrımsız şekilde şimdi gelelim tepede beyaz bir saray sarayda soytarı bir kral kara haber onun işi sıra kimde kanlı resimler ressamı sergide insan mezarı satılık olan karanlıktır çerçevede renklerin içinde düşlerin içinde doğmak sessizce renklerin içinde cennetin içinde ölmek sessizce eriyor liralar mark al dolar al rap rap böyle kahpedir dünya sustukların büyür içinde bindik bir alamete gidiyoz kıyamete simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız içim kan ağlarken ruhum seni arıyorken kollarımda başkasıyla seni unutmak için seni unutmak için seni unutmak için gidenlerin ardından hep ağlanır mı derler Belki çeker giderim vurup sırtıma yalnızlığımı Bir dön bak ne kaldı elinde Üç beş içi boş hikaye İster gel diz çök önümde İstersen gezsinler seninle Ölemem ölenle Terk edip gitmek kolay Alışkanlık kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Kimler geçerken içimden Bir sen vardın Melekleri imrendiren Hiç gelme gideceksen Ürkek buz tanesi Zamanın gelince Eriyeceksen baba mesleğinin tamamı Sanilmasin yastayım yapyalnizim Yoluma devam ederim kaldığım yerden Yalanlardan duvar ördüm göğsüme Bir daha yara almam vurdugun yerden ilk değil, son olmaz Hayat yalnız yaşanmaz Gidenin ardından bakıp ağlanmaz Kimsesiz, çaresiz. Bir şey yok, hiç kimse yok Ağlasam, yalvarsam, bağırsam Bir şey farketmez... Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok elimden hiç birsey gelmez karanlık bu sokaklarda elimi tutan yook.. Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu ben gülmeyen bir suratım yarım kalmış fıkrayım ben içimde bir tuhafım dışımda hep insanım bitmeyen bir kavgayım kusursuz bir hatayım ben yıpranmış bir inancım kendime bir cezayım değişmem bundan sonra değişmem bundan sonra değişmem bundan sonra ben bundan sonra ben... bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı bu kadar olsa yine iyi ama daha aklıma gelmeyenler var |
||