|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkı sözleri ayrımsız şekilde şimdi gelelim tepede beyaz bir saray sarayda soytarı bir kral kara haber onun işi sıra kimde kanlı resimler ressamı sergide insan mezarı satılık olan karanlıktır çerçevede renklerin içinde düşlerin içinde doğmak sessizce renklerin içinde cennetin içinde ölmek sessizce eriyor liralar mark al dolar al rap rap böyle kahpedir dünya sustukların büyür içinde bindik bir alamete gidiyoz kıyamete simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız içim kan ağlarken ruhum seni arıyorken kollarımda başkasıyla seni unutmak için seni unutmak için seni unutmak için gidenlerin ardından hep ağlanır mı derler Belki çeker giderim vurup sırtıma yalnızlığımı Bir dön bak ne kaldı elinde Üç beş içi boş hikaye İster gel diz çök önümde İstersen gezsinler seninle Ölemem ölenle Terk edip gitmek kolay Alışkanlık kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Kimler geçerken içimden Bir sen vardın Melekleri imrendiren Hiç gelme gideceksen Ürkek buz tanesi Zamanın gelince Eriyeceksen baba mesleğinin tamamı Sanilmasin yastayım yapyalnizim Yoluma devam ederim kaldığım yerden Yalanlardan duvar ördüm göğsüme Bir daha yara almam vurdugun yerden ilk değil, son olmaz Hayat yalnız yaşanmaz Gidenin ardından bakıp ağlanmaz Kimsesiz, çaresiz. Bir şey yok, hiç kimse yok Ağlasam, yalvarsam, bağırsam Bir şey farketmez... Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok Elimden hiçbir şey gelmez, hiçbir çarem yok Karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok elimden hiç birsey gelmez karanlık bu sokaklarda elimi tutan yook.. Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu ben gülmeyen bir suratım yarım kalmış fıkrayım ben içimde bir tuhafım dışımda hep insanım bitmeyen bir kavgayım kusursuz bir hatayım ben yıpranmış bir inancım kendime bir cezayım değişmem bundan sonra değişmem bundan sonra değişmem bundan sonra ben bundan sonra ben... bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı bu kadar olsa yine iyi ama daha aklıma gelmeyenler var |
||
|
||
| sen hic yalniz kalmadin mi? kalabaligin icinde derdine derman aramadin mi? siselerin dibinde sozler sahteymis, cek kendini adim adim yuzler belliymis yagmurlarda aradigin bulamadigin birak beni bogulayim gözlerinin tam içinde dibe vurup dagilayim ihtimaller denizinde sen parla ben doneyim askinin etrafinda bir yanip bir soneyim alacakaranlikta sen parla ben doneyim askinin etrafinda bir yanip birsoneyim alacakaranlikta deja vu diye bir grup var ya onlarında tüm şarkı sözleri ve daha aklıma gelmeyen bunun gibi niceleri |
||
|
||
| Yalan dostum aşk diye bişey yok Aşk dediğin üç günlük eğlence bilemedin beş gün sürsün Takılıpta sürünen çok...
|
||
|
||
| My Immortal I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum And if you have to leave Ve eğer gitmek zorundaysan I wish that you would just leave Hemen gitmeni dilerim 'Cause your presence still lingers here Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor(takılıp kalıyor) And it won't leave me alone Ve beni yalnız bırakmayacak These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat : [ When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin ] You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Now I'm bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat I've tried so hard to tell myself that you're gone Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım But though you're still with me Ama hala benimle olmana rağmen I've been alone all along Baştan beri yalnızım |
||
|
||
| sanki bir şeyler eksik hayatımda dur ve dinlen n'olursun ah bir defa yerinde osaydım beni dinlerdim ama sen... |
||
|
||
| Dün dogmusbir bebege bile girebilen mikrop misali Icimizde hem kötü var hem iyi şebnem ferah-iyi kötü Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum şebnem ferah-ben bir mülteciyim(güç) |
||
|
||
| yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor her şeyi zaten yoktur nedeni..athena -yalan |
||
|
||
| üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlık mı alın yazım aşkına doyamadım karardı aydınlığım üvey aşklar mıymış alın yazım... |
||
|
||
| bütün ol ayrı tut kendini çünkü öyle zaten öyle umut denen şey, umutsuzluk korkusu... inanç denen şey, yokluğun duygusu... kargo- yalnızlar çağı 50/50 varsa şansım sebebi yok yaşarım belli Ya seversin, ya sevmezsin sebebi çok mu önemli Redd Bu boşlukta insan n'apar? Canı sıkılır aya dalar Kendi bakar maymunu yollar Gözü döner adam asar Sonra mars'ta hayat arar Canlı yayında şeytanlar Redd |
||
|
||
| Ben sana hala aşığım İşte tam burda karşındayım Ya şimdi tut elimden Ya da bir daha sözetme özlemekten Çok çok çok karışığım zaten... |
||
|
||
| Gözlerini aç ve dışarı bak , bir sebep bul Nobody Home - Under My Skin |
||
|
||
| I wanna run away Never say goodbye -linkin park- içim yanar içim bilmez içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez -MOR VE ÖTESİ- |
||
|
||
| Herkes kendine sararken biz bahçelere daldık .. Herkes maskesini boyarken biz çimlere uzandık.. |
||
|
||
| Söyleyecek çok sözüm vardı hepsi yarım kaldı neler ummuştum hayattan elimde ne kaldı kırılan kalbimmi karnımdaki bu sancıya unutmadı seni hala... | ||
|
||
| yenik düşüyor herşey zamana, Biz büyüdük ve kirlandi Dünya..(yeni türkü) |
||