|
||
| bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah |
||
|
||
| hiçbir şey söyleme duymam anlamam hayat bir mucize düşer zaman zaman |
||
|
||
| hayat o kadar zor mu atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara |
||
|
||
| Hele üç yaşında bir gardaşım var.Seni ondan bile kıskanıyorum. | ||
|
||
| tam karsıya gecerken biraktıgın o el benimm!! | ||
|
||
| sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak... sil baştan sevmek gerek bazen, HERŞEYİ UNUTMAK... |
||
|
||
| gül kendine bak ne kadar güzelsin, gül kendine dünya kadar güzelsin, aslında dünya sensin! |
||
|
||
| Hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyoor | ||
|
||
elimden hiçbirşey gelmez ayrıca bide sey var varlıgında yoklugunda yetmiyorr..
hiçbir çarem yoooook karanlık bu sokaklarda elimi tutan yoooook... |
||
|
||
| "bazen nefes almayı hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum" |
||
|
||
| "nefes almak için biraz boşluğa ihtiyacım var" | ||
|
||
| "sıkışmış bir durumdayım, içim delik ve yalnızım" | ||
|
||
| "bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor" | ||
|
||
| tabiki 1945 şarkısından. gel asırlardan uzanda tut ellerimi sımsıcak.yoksa bendeki çocukta böyle çaresiz kalacak öfke ile beslenen çocuklar yalnızdırlar.bide harun abinin yorumu var tabi. |
||
|
||
| söyle ruhum söyle hiç yenildin mi böyle düşmemek için hiç atladın mı söyle söyle sen de söyle hiç yenildin mi böyle acılar biter diye sen bittin mi söyle tnk- söyle ruhum son bir kez olsun sonbaharı görmeliydin sensiz burada güneş doğmaz sonunda bir eşin bulunmaz şimdi elinde taşlar olamaz ama rüzgarım pes etti işte şimdi sıra bizde... tnk- sira bizde aramayı boşver bu seferki benim evim olsun evimi çevir, çevir boşlukta dönsün dursun yalnızca ben yüzlerce sen gez toz in çık bin yol gir çık batsan çıksan bitsen durulsan yorulunca yorulunca ah azalsan ve benim olsan vega- yalnizca ben yüzlerce sen bekle, dur.. ya öl ya sev ya sus.. ya dogruyu soyle nasil baslasam utanmadan konusmaya gozyasim var, sozlerim yok anlatmaya ver, mendilin varsa yaninda ver, eminim vardir yaninda vega- mendil yalnız kalmak bir ilaç mıdır? yoksa hastalığın ta kendisi mi? zakkum- hipokondriyak
|
||