|
||
| çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım nasıl yaşarım... bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım nasıl yaşarım... |
||
|
||
Hayat denen bu sahneden bi rol seçip ilerle beğenmessen bi yerde darılmak yok devam et kader benim diyorsan değiştir istiyorsan oturmuş bekliyorsan darılmak yok
|
||
|
||
| bana ellerini ver rüya olsa bile değer.. |
||
|
||
| Ayır bizi boğaziçi ya da anlat bizi ayırmadan Ben aslında öyle bir şarkı yazmak isterdim ki içinde sen ben ve sevmek yalnızca... |
||
|
||
| Ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun... | ||
|
||
| Senleyim rüyadan farksız, tek özleyen sen değilsin! Senleyim şansımız artmış... Kaybolursam şarkı söyle! Mor ve Ötesi Deniz üstü köpürür, hey canım rinanay rina rinanay, Kayığa da binsem götürür, hey canım hey... Cem Karaca Sucker love is heaven sent, You pucker up our passion's spent My hearts a tart your bod'ys rent My body's broken yours is spent Placebo Saat bir, uykum yok, gel bir bardak su içelim, Bulanıklık suyla aksıın gitsin... Paniğe lüzüm yok herşey kontrol altında, Kesiçi aletler dolaplarda... Tehlike çok uzaktaaa, Tehlike çok uzaktaaaa! |
||
|
||
| O sessizce çığlık atıyor Somurtkan bir kargaşa aklını delip geçiyor Bir işaret bekliyor, Sessizliği soğukkanlılığın tuğlasıyla parçalamak için Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için planlanmış mıydı? Kullanılmayan sosyal bir alet gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak verdim green day - she |
||
|
||
| sanki bir şeyler eksik hayatımda dur ve dinlen n'olursun ahh bir defa.. | ||
|
||
| hiç bir kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımız bayramdı bir umuttu yaşatan insanı... |
||
|
||
| aşk kırıntısıyla doymaktansa tek basıma aç kalırım bu hayatta sil bastan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak sil bastan sevmek gerek bazen her şeyi unutmak aşk içinde yalan içinde hepsi aynı hepsi içinde |
||
|
||
| Bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda... |
||
|
||
| vazgeçersen kaybedersin,vazgeçersen sönüp gidresin.!!!!! (ÇİLEKEŞ) YADA hepsi hepsi hayat nasıl olsa....!!!(ZARDANADAM) YADA aşk yok,savaş yok,dostum yok,düşmanım yok,kenti küçük krallıgımda mutluyum yalnızlıgımda...!!!(110) YADA birisi susmuş küsmüş niye,diyeri derki herşey zevkle;birisi durmuş sadece bakar öteki kafayı bozmuş yemekle...!!!(KURBAN) YADA aklıma soktun al bie bilmece gibi,çözemedim tamamen,doldurmuş yerleri. ya devam et ya vazgeç bu senin seçimin.ya seviş ya harbet yırtıp al kefeni...!!!(o.sanlısoy) YADA SON GİDEN ve YALNIZ SARKI KALSİKLERİ:)))
|
||
|
||
| yardim et ruhum yardim et bana | ||
|
||
| İnsan Rabbın bebeği,hepsinin toplamı bir sürü Görmesekte başımızda bir çoban der-durur 'yürü' !... Hayat en yakın dostumdur,hep yanımda yürür. Birgün beni terk etse kemiklerim üzüntüden çürür. İnanç bir tarladır,hedefi olanların sürdüğü. Gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördüğü. Ölüm bir karanlıktır,tüm ışıkların söndüğü. Madalyon 2 taraflıdır ,iyi ve kötünün böldüğü |
||
|
||
| Yine ben miyim düşen..Hiç zamanım da yok ki...Yine ben kopup gelen..Bilmediğim şey yok ki...Yine de geldim dünyaya.. | ||