|
||
Siyah bütün renkler ki kandım, Anladım ki yarın olmayacak... Kan revan içinde kalma sen, Anladım ki yarın olmayacak!!! Yarın olmayacak!!! .......................................... Herşeyin sonunda son defa dönüp arkana baktığında,son kez bileklerimden akan kanlar gözyaşımla boğuştuğunda aklına gelen son söz hayal kırıklığıyla,korkarak,utanarak dudaklarında... Hoşçakal... ................................... Biraz yorgun,biraz suskun, Zamanla yıpranmış kahpe bir vurgunum! Hayallerdeydim,ben senleydim... Şimdi sahte bir intihar gibiyim!!! |
||
|
||
| hayat bize oyun oynuyor olabilir mi | ||
|
||
| hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye teşekkürler büyüyorum sizinle |
||
|
||
| anladım sevmek gibisi yok | ||
|
||
| aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan | ||
|
||
| lütfen beni hemen uyandır yada hep öyle bak yüzüme... | ||
|
||
| ben öLünce yagmur yagsıN agLadıgı beLLi oLmasın... |
||
|
||
| "bana bir kutu sevgi al bir kutu umut ve neşe al alabilir msin ne duruyorsun!!!... | ||
|
||
| Sustum konusamiyorum pranga dilimde Dogru söz hangisi karisti içimde Herkesin dogrusu yanlisi egrisi bügrüsü var Sevmek yanlissa dogru kimin ipinde Bir saklambaç oyunu gibi Kaybettim bir yerde seni Neden basim alip gidemiyorum Asinayim firara kaçamiyorum En kötüsü gün be gün sana Biraz daha fazla baglaniyorum Asinayim firara |
||
|
||
| ama kim bilir belki bir gün o yaşarken,sen ölmezsin acılar akıp gider,akıp gider.. |
||
|
||
| yarım kalan hayaller yaşındayız.... | ||
|
||
| Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi Sonu olmasa ummadık rüyalarda, eksilse yokolsa bile değer Bir gün kendimi bırakıp, sana anlatsam ne olduğunu Neden sözleri yuttuğumu, gerisi zaten gözlerinde Lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme Ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma Sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan, en baştan başlasam Anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan, beklesem yanında Lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme Ne kork benden ne anlatmamı iste, lütfen beni uyandırma --------------------------------------------------------------------------------- yoruldum suçlanmaktan -------------------------------------------------------------------------------- Acımız oldu, çok oldu İyi ki oldu, iyi ki oldu -------------------------------------------------------------------------------- Kelimeler sokaklar ve evler Ne kadar da boş şeyler Sen gizlice ağlarken Biraz umut biraz sevgi Ne de çok şey demek oysa Senden uzakta Ama kim bilir belki bir gün |
||
|
||
| herkes aynı hayatta kendini birşey sanma,ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa sen bilirsin aslında aklımdan geçenleri zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa.. |
||
|
||
| yalnızlığa elbet alışır bedenim yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim candan erçetin-sensizlik |
||
|
||
| elimde bir kitap sayfaları ise hayat tek tek çeviriyorum hepsi bayat deja-vu_o ha.! |
||