|
||
| susarsam ben şarkıları dinlerim ben sustukça konuşur hayallerim ağlarsam ben yağmurlara gizlerim hiç kimse bilmesin gizli kalsın yüreğim 110-hayat ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımım daha derine ölüyorum.. hayko-ölüyorum |
||
|
||
| yolculuk çok zor gözlerimi al giderken başka bir yerdeyim bunu ben mi siztedim? eşisz bir haldeyim.. nerdeyim?? |
||
|
||
| Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan ( şebnem ferah - deli kızım uyan ) |
||
|
||
| Sonra Dedim ki Söz Ver Kendine Denizleri Seviyorsan, Dalgaları da Seveceksin Sevilmek İstiyorsan, Önce Sevmeyi Bileceksin Uçmayı Seviyorsan, Düşmeyi de Bileceksin Korkarak Yaşıyorsan, Yalnızca Hayatı Seyredersin şebnem ferah-korkarak yaşıyorsan |
||
|
||
| Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma Gel beni azad et kayboldum karanlıkta Ben bizi unutmam ve gitmek yakışmaz bana Yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma mehmet erdem- herkes ayni hayatta -------------------------------Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … mustafa ceceli- unutamam
|
||
|
||
| Biz yıllarca yanlız kaldık Masallarla sevgı verılmez Bız yıllarca korku dolduk Ruzgara yön sorduk bılınmez Hangı el güçlü bu ellerden Yiğit yürğklerden baslasak Yenıden yenıden yenıden şebnem ferah-durma |
||
|
||
| karanlıkta yürüyen bir gölgeyim aslında.insanlar geçer yanımdan ama hatırlamazlar adımı bir daha |
||
|
||
| sevmek eski bir yolcu.. artık geri dönmeyecek,ayrılık bir şarkı kimse dinlemeyecek.. aşk eski bir palavra artık burdan geçmeyecek inanmak bir yol kimse yürümeyecek... hayır istemem bir başkasını yalnız da ayağa kalkabilirim...cem adrian |
||
|
||
| ...........Biz bizim inandigimizi birakmiyacagiz inan bana. Biz sadece 1000 denizlere gidecez .......... Ve bir gün ne gördümüzü görecegiz. 1000 denizler uzak. 1000 yillar sonra. 1000 yildizlar üstümüse ucuyor. Gel bana!. Ben seni birakmiyacam. İnan bana Biz sadece 1000 denizlere gidecez 1000 karanlik yillara zamanimiz yok tokio hotel-1000 meere |
||
|
||
| Umut doğurmak için hayatla seviştim ....(şebnem ferah) Çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım... Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada...(favorim) --------------------------------------------------------------------- Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara (mor ve ötesi) Biter mi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar.. Zaman yok mekan yok hiçbirşey yok.Yaralı bir melek var,eriyor.. Zamanın ruhu terkediver dünyayı.. |
||
|
||
| sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan, en baştan başlasam anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan, beklesem yanında...(MVö' M) kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği!!! (gripin-ferman) |
||
|
||
| duyupta söyleyemediğin adımsa gizli yasaklı sevda türküleri tuttursam da ben telli duvaklı yanına koyarlar mı adam seni koparıp acıtmazlar mı beni nafile kanar elin dudağın seni bana yar ederler miiii
|
||
|
||
| manga bitti rüyadan 'MUTLULUK BİLE ACI VERİYOR ÇÜNKÜ SONU VAR BİLİYORUM' |
||
|
||
| dünya yalan söylüyor |
||
|
||
| her acı büyütür içindeki çiçeği dönersin kendine, budur aşkın gerçeği inan, inan ki çok üzülürsün kendinsin geç kaldığın unutma çıkar bir yerden tadı sevdanın bebeğim üzülürsün, kendinsin geç kaldığın unutma çıkar bir yerden tadı sevdanın şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun |
||