|
||
| kendimi arıyorum bir kimlik bulamıyorum artık yanıt vermiyor sarı sayfalar.. |
||
|
||
| Have my heart filled up with ice to avoid it's breakin' twice(!)...heLLoween ("ikinci kez kırılmasını önlemek için buzla dolmuş bir kalbim var..") |
||
|
||
| I regret every single day I ever lived in my life I gave all I had in me' so it's time to say goodbye...[!!]......sentenced* ("hayatım boyunca yasadıgım her gun icin pisman oluyorum sahip olduğum her şeyi verdim, yani güle güle deme zamanı..") |
||
|
||
| Ya Şimdi tut elimden yada bir daha söz etme özlemekten | ||
|
||
I regret every single day I ever lived in my life I gave all I had in me' so it's time to say goodbye...[!!]......sentenced* ("hayatım boyunca yasadıgım her gun icin pisman oluyorum sahip olduğum her şeyi verdim, yani güle güle deme zamanı..") farewell di sanırım.bir aralar nickimde hep bu yazardı:) My disease everlasting let me dream forever... its just a melody bleeds in me hard to believe that ive let it go.... ....... |
||
|
||
| "sıkı sıkı tuttum ellerinden, kayıp gitme hayatımdan sen de diye", "ama korktum kaybedecek bir şeyim oldu diye korktum" |
||
|
||
| Midem bulanıyor galiba dünya tutuu!! (Teoman & EmreAydın - Sürpriz) |
||
|
||
| sözünde dursan bile sözün sende durmazdı,yerinden kalkmadan giderdin! | ||
|
||
| sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim bana cok gordugun askı sen ellere ver | ||
|
||
| Yarım aklım hep sende Ellerinle itsen de Gözyaşımı silsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. |
||
|
||
| bıktım artık susmaktan.. | ||
|
||
| And i give it all away=Ve her şeyden vazgeçiyorum | ||
|
||
| derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla, zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma, her güzel şey bitermiş AŞK NEDENSİZ SEVMEKMİŞ... | ||
|
||
| kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder. | ||
|
||
| böyledir bu işler sana iyi günler..(bugünlerde taktığım bi söz) hayat mars etti yine üstelik zar tutarak.. seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum.. neyin bildin ki değerini benimkini bileceksinn.. senin için ve sadece senindi anım.. belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki!! daha çok ama bu kadar yeter sanırım
|
||