|
||
| ölmeden önce ben de melektim.. uyur gibi yapınca acım diner mi sence.. |
||
|
||
| "Ben istemez miydim seni andığımda gülümseyebilmeyi?" | ||
|
||
| Birgün var birgün yokuz kiralıkmış hayatlar... | ||
|
||
| Severek unutmak olur iş mi ? Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki ? Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz Boş bırakacağım yerini hep bomboş... |
||
|
||
| uzak dur yakınıma bu mesafe beni bozar kimseler yanaşmasın yalnızlık paylaşılmaz |
||
|
||
| bitermi sandın tüm dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin.. | ||
|
||
| ...aranıyor sahibi ruhumun... ...sevginiz nerde övündüğünüz...
|
||
|
||
| beni büyütün ağlatmayın sevginiz nerde övündüğünüz beni büyütün aldatmayın sahte düşlerle oyalamayın |
||
|
||
ben en çok "çok sıkıldım ağlamaktan durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah günah" ve "bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiç bir şey yok,yok ,yok,yok" bu sözler tek kelimeyle süperrr ![]() ...aranıyor sahibi ruhumun... ...sevginiz nerde övündüğünüz... ![]() kaybolursam sarkı söyle zaman gecer buyuruz sertlesır dunya bız buyuduk ve kırlendı dunya hıc anlatamadım hıc anlamadılar herkes neden dusman zamanın ruhu terk edıver dunyayı gozlerımde yas kalbımde sızı unutmadım senı mıdem bulanıyor galıba dunya tutdu ... daha cok ama aklıma gelmıyo ve genel olarak 23 gece darbe nın sozlerı |
||
|
||
| Ve hoşçakal bebeğim.. Artık gitmeliyim.. Daha karanlık olmadan.. Hoşçakal.. Hoşçakal.. Hoşçakal....... |
||
|
||
| Sebnem ferah: Sil bastan baslamak gerek bazen, hayati sifirlamak....sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak.... |
||
|
||
Hadi keyfine bak inan bana aldanma öbür dünyaya hayatı yaşa korkma öbür dünyayı sorma hayatı yaşa
|
||
|
||
yalnızlık payalşılmazz
|
||
|
||
| yolları ayırmayı kabullenmek bizden birşey kopardı Aranıyor sahibi ruhumun Yalnızlık paylaşılmaz Haberin yok ölüyorum Sil baştan başlamak gerek bazen.. hayatı sıfırlamak.. sil baştan sevmek gerek bazen.. herşeyi unutmak.. al içine tekrar.. derinine sakla kat kasırgana.. Birlikte ama yalnız iki yabancıyız.. daha sayamadığım çoook var
|
||
|
||
| seni bir daha yaşamak isterim aslında... kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın?... ben bilmem unutmayı ben bilmem... güvenme bu kadar aşkıma hiç öyle sağlamda değisin,titrerim kendi üstüme benden değerli değilsin değilsin... AŞK RAHATSIZLANMAKMIŞ.... gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin?... ve daha bir çok.... |
||