|
||
| seni bir daha yaşamak isterim aslında... kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın?... ben bilmem unutmayı ben bilmem... güvenme bu kadar aşkıma hiç öyle sağlamda değisin,titrerim kendi üstüme benden değerli değilsin değilsin... AŞK RAHATSIZLANMAKMIŞ.... gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin?... ve daha bir çok.... |
||
|
||
| hayalperestsin güzel hayaller peşinde çok gençsin yanlış insanlar kalbinde hayal perestsin güzel hayaller peşinde çok gençsin... çok gerçeksin o yüzden çok güzelsin....
|
||
|
||
| Ahlak beyinde Bel altında arayan zihniyetten bana ne,bana ne,bana ne Asli- Dans Etmeye Ihtiyacim Var arkadaslar birde kesitlerin altina hangi sarkidan oldugunu yazin lütfen.. merak ediyorum sonra hangi sarki diye..
|
||
|
||
Ahlak beyinde Bel altında arayan zihniyetten bana ne,bana ne,bana ne Asli- Dans Etmeye Ihtiyacim Var arkadaslar birde kesitlerin altina hangi sarkidan oldugunu yazin lütfen.. merak ediyorum sonra hangi sarki diye.. ![]() hastasıyım o sözün google'dan ara bul ![]() |
||
|
||
| bugün sözlükler kusuyorum cümleler kuramazken dün bugün denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye bugün sıyrıldım rollerimden mutluyum. çünkü artık yokum bugün boğulurdum her sağanakta yüzmeyi öğrenmişim sanki bugün teoman-bugün |
||
|
||
| Hepsi aynı binbir biçimde | ||
|
||
| -iyiki varsın iyiki yokum...(mvö-beyaz) -yerinde sayarın kaçıp gitsen de herşey içinde(mvö-eksik) |
||
|
||
| sessiz kalmışız gidenlere ruhsuz bakmışız gülenlere sadece sen bil diye, sadece sen gör diye ruj-fotoroman |
||
|
||
| döndüm dönüyorum dur durak bilmeden yorgun yörüngemde her zaman yalnız gezen ben durmadan yalnız dönen gezegen... malt-gezegen |
||
|
||
| derin, siyah, isimsiz bu boşluğa düşerken düşünme peşimden atla... | ||
|
||
| Duraksız bir yarış seninki,ne başı var ne sonu belli... Mor Ve Ötesi -Eksik |
||
|
||
| Bil ki sen, sevmek istersen, her şeyi kurtarırsın...(Mor ve Ötesi - Orda Durma) İyi ki varsın, iyi ki yokum...(Mor ve Ötesi - Beyaz) Zaman geçti yanyana uzak durduk, kalplerimizi söylenmemiş sözlerle doldurduk...(Asfalt Dünya - Bir Akşamın Kalbi) Yine içinde gizli kelimeler, ne olurdu bir an açılsaydı perde her şeyi görsem... Korkmam ki ben seni zayıf görmekten, içinde gizliden savaşırken fırtınanda güçlüsün sen...(Colourless - Gölge) Özledim seni bugün, sebep yokken...(Grup 110 - Özledim Seni) Kötü bir film gibi, başından sonu belli, ağlar içim...Bu biz mi, o ben miyim?...(Mor ve Ötesi - Sonu Belli) Bir sen düştün, bir ben, ikimizde tutmadık birbirimizi düşerken...(Grup 110 - Düştüm) |
||
|
||
| -insan ne şaheser ve nasıl ilkel hayret! -teoman:"inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için..." herşeyin karşılık beklenerek yapıldıgı bugünlerde kalpsiz bir şeyi sevmeye çalışmak... -bensin artık sen vazgeçtim kendimden.. |
||
|
||
| ve hayat her şey yolundayken dur dedi artık ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık ve hayat - ki canına tak etmişti - sus dedi artık .......................................................................... yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi |
||
|
||
Güzeli gördümü kalbini çalmalı sebebi yoktur anam...
|
||