|
||
| iyi sindiriLmemis bir ask 3. tekiLLere muhtactır.. | ||
|
||
| - kimlerdensin? onlardan mı, petrolden mi, hayattan mı - bence dön evine, çalış hemen ödevine, yedi düvel denedide, varamadı emeline. - kanlı resimler ressamın, sergide insan pazarı, satılık olan karanlıktır çerçevede. |
||
|
||
| eller var,birgün elbet tutulur sandın diller var,birgün elbet duyulur sandın aldandın nasıl olsa unutur sandın aldandın,gördüğün masallara... |
||
|
||
| pişmalığa tercih etme geçmişteki hataları yalnız gözyaşların yıkar ruhundaki günahları |
||
|
||
| yok olup gitsemde, sonumu görsemde, ölümü tatsamda yenilmem yine; yitip gitsem, sonumu bilsem, ölümü tatsamda yenilmem yinede senin için bütün zaferlerim... |
||
|
||
| düşünmekten korktum buzdolabına girdim herşeyden soğudum.....bana yapay bir dünya verin....MUTLU OLAYIM....... | ||
|
||
| *Bu tenin altında açılmış yaralarla giden bir can aslında! *kış geliyor bağıra çağıra sevmem ki kim geliyor yanıma yanıma bilmez ki kış ortasında kaç kere yakar güneş!!! *sakla kendini sağlam bir rövanş için! *kötü bir film gibi başından sonu belli! *bu kadar sert mi cevabın bana aşkın öldüğü yerde bu kadar mert mi kaosun dili aç şu kalbini söyle!! |
||
|
||
| hepsı aynı mukemmelıyette olunca secemıyor ınsan hepsı benı yenıden hayata gecırmeyı nefes almaya yetıyor tesekkurler mor ve ötem... | ||
|
||
| sözlerle yıpratılmış ağlarken gülen bir ben.sessizce aldatılmış zavallı ezik bir ben.benden uzakta doğmuş.beni besleyen bir ben.yokluğundan usanmış beni özleyen bir.bazen başkası olmuş ölüp dirilmiş bir ben. HERKESİ DOSTU BİLEN HERKESTEN KOPUK BİR BEN......... |
||
|
||
| neden zıplarlarki ego tramplenlerinde?... |
||
|
||
| "ağlayan gözler aslında gülermiş bakarken ardndan özledm derken aslında başkası geçermş aklından" (bu arada "nedirki zıplarlar ego tramplenlernde?" olcaktı üstü parddon.) |
||
|
||
| GÖZÜ DÖNER ADAM ASAR SONRA MARSTA HAYAT ARAR CANLI YAYINDA ŞEYTANLAR...! bu sözlere bayılıyorum |
||
|
||
| sevmek yetmıyo olmek yetmıyo |
||
|
||
| Aşk nefrete ne yakınsın Kin kırdı her okşamak istediğimde seni Elimi gözlerimi gömdüm tebessüme Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın .... |
||
|
||
| 'senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle!'.. 'yüzünden başlasam gitmeye uzaklara duymasam kimseyi.. sonu olmasa ummadık rüyalarda eksilse yok olsa bile değer.. bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu.. neden sözleri yuttuğumu. gerisi zaten gözlerinde.. lütfen beni hemen uyandır ya da hep öyle bak yüzüme.. ne kork benden ne anlatmamı iste LÜTFEN BENİ UYANDIRMA!! sesim kısılsa korkmasam karanlıktan EN BAŞTAN BAŞLASAM.. anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan beklesem yanında.. bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu.. neden szöleri unuttuğumu.. gerisi zaten gözlerinde.. lütfen beni hemen uyandır ya da HEP ÖYLE BAK YÜZÜME.. ne kork benden ne anlatmamı iste..Lütfen beni uyandırma..' mükemmel bi şarkı.. |
||