|
||
| Aşk bu mu.. Aşk acı mı, acıtır mı, incitir mi.. Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu.. Feridun Düzagac- Askin E Hali |
||
|
||
asmayalımda besleyelim mi
|
||
|
||
| Neyin bildinki değerini Benimkini bileceksin Bunuda tabi mahvedeceksin Teoman-İki Yabancı |
||
|
||
| depeche mode -enjoy the sılence şarkısı kelimeler cok gereksiz sadece zarar verebilirler. placebo-ı know-bilirim geçmiş seni ne kadar hızlı koşarsan koş yakalayacak emre aydın ve teoman -süpriz-derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma,her güzel şey bitermiş,aşk nedensiz sevmekmiş. hayko cepkin-içimden bir ses uyanma diyor. he bide scorpions send me angel-Gözlerini kapat, bulacaksın Karanlığın dışındaki geçiti Buradayım ![]() |
||
|
||
| Yalnızım uçurum kıyısında Hayat ve ölüm arasında Tüm hayatım akıp geçiyor Ayaklarımın altında Teoman-Senden Önce Senden Sonra |
||
|
||
| Your skin Oh yeah, your skin and bones, Turn into something beautiful, You know, you know I love you so, You know I love you so.. Coldplay- Yellow |
||
|
||
çok var açıkçası benimde aklıma gelmiyor şimdi bir sürü var çünkü!
|
||
|
||
| Telefonda konuşamam bilirsin Mektuplarıysa ertelerim hep Belki de yazım çirkin diye Çok düşündüm çok kurdum Karar verdim hep vazgeçtim Ama sana yazabildim nihayet Aslında söz vermiştim Duygularımı kilitlemiştim Ta ki sen açana dek Korkma sevgililenmiycem Ama bilirsin beni işte Bitiririm her şeyi bir dikişte Napıyım aşk bu savaş bu Binlerce yıldır sürüp giden Aşk bu savaş bu Kadınla erkek arasında Artık saymıyorum yılları Bana değip geçen hayatları Zaten pek de sevmem insanları Ama kimi dostlar var sevdiğim Sokak köpekleri beslediğim Bazı güzel anılar biriktirdiğim Tutku garip bir şey ve çok vahşi Ve çok hırslıydım zaten ben de O yüzden de yağmaladım seni Napıyım aşk bu savaş bu Binlerce yıldır sürüp giden Aşk bu savaş bu Kadınla erkek arasında Kolay değildir bilirim Bir aşkı bir kalbe koymak Hele bir başkasını severken sen Teşekkürler Teşekkürler Bir zamanlar beni çok sevdiğin için Teşekkürler Teşekkürler Beni çok sevdiğin için Aşk bu savaş bu Binlerce yıldır sürüp giden Aşk bu savaş bu Kadınla erkek arasında Bu mektup da olmadı kelimeler toparlanmadı İşte şimdi çöpe gidiyor Mektubuma son verirken Seni her zaman çok seven ben TEOMAN Teoman'ın bütün şarkı sözleri güzel...içimden bu şarkısını koymak geldiği için bunu koydum |
||
|
||
| Teoman: 'ne ekMek nE de su sensizlik koRkusu isTemem yeterki sen yanımda ol yeter..' | ||
|
||
| ”Maymundan geldiğim şüpheli belki Yaşlandıkça katıra gidiyorum en azından orası belli” malt-katır |
||
|
||
| anlaşılmaz bir yanın var öldürmeye hevesli kupkuru çiçek gibisin biraz suya özlemli.. kargo-renklerin içinde |
||
|
||
| yürekler alınmaz pulla parayla kim yenmiş kaderi duayla şebnem ferah-vazgeçtim dünyadan |
||
|
||
| güzel ir gün var biliyorum canımı yaksada hayat büyüyorum... 110-ağlama |
||
|
||
| We only said goodbye with words I died a hundred times You go back to her And I go back to I go back to us Amy Winehouse- Back to black |
||
|
||
| aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm deli-mor ve ötesi |
||