|
||
| aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm deli-mor ve ötesi |
||
|
||
| Çekilin yolumdan, geri geri geliyorum. Kimler ne kazıklar atmış camdan bakarken görüyorum. "Motor - Malt" |
||
|
||
| bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa Şebnem Ferah - Bir Kalp Kırıldığında benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum Şebnem Ferah - Çakıl Taşları |
||
|
||
| Kimler yalansız ki onlar ağlasın Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyor hosuma gidenlerden biri
|
||
|
||
| Yalnizsin, kuslara hasret bir korkuluk gibi Unutulacaksin, hic okunmamis eski bir kitap gibi Yorgunsun, artik murekkep tutmaz bir defter gibi Yikilacaksin, yirtip atilan son bir mektup gibi Zakkum- Yaralisin |
||
|
||
| ben sana söyledim hepten ölürüm ben inan dönüşü yok bu hız seferi bak bu tren devrilir bağırır bu raylar o sahte, o kart düzene SAKİN... |
||
|
||
| Yaşamak İstemem Artık Aranızda Ne sahibim bu yerde ne kiracı sadece bir ömürlük misafirim ben Dünya yalan söylüyor Bakma bana öyle derin işim ohlmaz senle benim hiç bu kadar sevilmedin ben gönülden okuyorum haberin ölüyorum Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için iyi olmak yetmiyormuş aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan |
||
|
||
| Ah eğleniyor kendi başına Ah neşesi yeter Ah umurunda mı sandın bu dünya Ah neşesi yeter Duman - Ah |
||
|
||
| Yesterday, love was such an easy game to play Dün, aşk oynaması çok kolay bir oyundu Now I need a place to hide away Şimdi saklanacak bir yere ihtiyacım var Beatles-yesterday soğuk çelik raylardan yeşil çayırları anlatabilir misin? bir maskeden gülümsemeyi? anlatabileceğini düşünüyor musun ? ve kafesteki başrol için savaştaki sıradan rolü değiştin mi? Pink Floyd - Wish You Were Here |
||
|
||
kaybolursam şarkı söyle.......
|
||
|
||
| Parti bitmiş,herkes gitmiş,dava düşmüş,konu kapanmış... Teoman-parti. Son bir gece daha çirkin olalım,aynalara değil birbirimize bakalım.. Zakkum-Ahtapotlar |
||
|
||
| Hoşuma gitmedi hayata kattıkları bu sert aroma,düzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma. Sagopa Kajmer-Tek Başınalığın Yolcusu |
||
|
||
| Kaybettik severken Yorulduk denerken Bana sabırlar dilerdin Sen pes ettin Benden erken Ogün Sanlısoy - Kaybettik Severken |
||
|
||
| boş ver konuşma geri dön bak arkana yaşanmamış olanlar!... pişmanlık aslında yoksun zamanla!.. akrep dolandıkça yelkovan yorulmaz kalbin yorulsa da!... |
||
|
||
| Beyaz,beyaz,dibine dek beyaz.. Rüyası insana yalan söyledi...! |
||