|
||
Gül kendine bitermi sandın tüm dertlerin, hemen ödenmez bütün borçlar,zamanın ruhu terkediver dünyayı .................
|
||
|
||
| Aşk devrimdi herşeyi reddeden ve her devrim ilk çocuklarını tüketir seninle ben bu öyküde iki garip yabancıyız. | ||
|
||
| biter mi sandın tüm dertlerin yenilmesem hiç büyümezdim gerçek uzak koş koş geç kalma sakın ve orda durma şarkısının baştan sona bütün sözleri ve daha bir çok şarkı ama şuanda aklımda yok
|
||
|
||
| Bir an yanımdasın sandım Dün de yok, yarın da yok Sonsuz bir şimdi içinde O an nefessiz kaldım Teoman-Kardelen |
||
|
||
| biliyorsun az çok,görüyorsun kendini biliyorsun az çoktur.. |
||
|
||
| !!!...YeNik DüşüYoR HeRŞeY ZaMaNa ;Biz BüYüDük Ve KirLeNdİ DüNyA...!!!..aslında daha bir sürü var ama aklıma gelmiyor | ||
|
||
| lütfen beni hemen uyandır ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne uzaktan dinle lütfen beni uyandırma
|
||
|
||
| Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağır bana.. Sevgin öyle uzaklarda, Nefes alsan da yanımda.... Bu aşk fazla sana... |
||
|
||
tam inandık tam güvendik tam sevildik derken vurdular bizi
|
||
|
||
| Sil baştan başlamak gerek bazen, Hayatı sıfırlamak.... |
||
|
||
| Son bir gece daha çirkin olalım, aynalara değil birbirimize bakalım. | ||
|
||
| [110] Özledim seni bu gün sebep yokken Uzansam hayallere dokunurum sandım bak Yıllar geçmiş üstümüzden Hala ilk günkü gibi aklımdasın Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Sen doğdun En güzel cümlenin en güzel öznesi Tanrının unuttuğu bu kentte Cennetten düşen bi manzara gibi Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Söylenecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni... seçemedim.. şarkının her bir kelimesi..duygusu..melodisi..klibi..kendisi..herşeyi güzel....söleyeni güzel..
|
||
|
||
| gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister öp okşa istersen öldür aşk içim ölmeli aşk o zaman aşk beni yor hasretinle sevginle yor sevigsizlik ayrılıktan daha zor dilediğin kadar acıt canımı varlığında yokluğunda yetmiyor daha çok var ama |
||
|
||
| ...yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bıktım artık susmaktaan bunca yıl seninle geçti şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini... bir de the beatles-i wanna hold your hand var son olarak ![]() ...ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye ve bunu bir sen bir ben biliyoruz hüznü gözlerinin arkasında olan kız-kesmeşeker |
||
|
||
| Eagles- Caifornia Hotel şarkının tamamı ama en çok şu parçası ......... 'Relax,'said the night man, "Rahatla" dedi adam We are programmed to receive. Varmak için programlandık You can checkout any time you like, İstediğin zaman kontrol edebilirsin but you can never leave! Ama ayrılamazsın asla! |
||