|
||
| hayatından çekip gitmek benim için zor oldu. her şey iyi olacak sanma,yanılmak gündelik oldu seni ezip gitmek,senin için zor olurdu. her şey iyi olacak sanma fedakarlık dost oldu. iyi olur diye beklemek benim için zor olurdu. her şey kötü olacak sanma yaşanan en kötü buydu! düşünden bir ur gibi geçtim dilinden bir yara aklından bir sır gibi geçtim bugünden yarına.. yalnızım cünkü ... yalnızım çünkü... yalnızım çünkü razıyım ! Kargo- Geçmek Süresi |
||
|
||
| kis geliyor bagira cagira sevmem ki kim geliyor yanima yanima bilmez ki kis ortasinda kac kere yakar günes? ve güne kahveyle basladim azim kuru zihnim acik beyaz camda görüntüler hepsi okadar dürüst ki |
||
|
||
| hold on to me love you know i cant stay long all i wanted to say was i love you and i'm not afraid... can you hear me? can you feel me in your arms? evanescence- my last breath söylenecek söz yok,gidiyorum ben... hoşçakal, ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp gitmek içimde var hoşçakal... şebnem ferah-hoşçakal yalan diye birşey yok. gördük ama konuşmadık... ve hayat herşey yolundayken,dur dedi artık. ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık ve hayat-ki canına tak etmişti- sus dedi artık... ____________________________________ seninleyim,mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler. senleyim, rüyadan farksız. kaybolursam şarkı söyle... _____________________________________ uçan kuştaki güzelliği kaybettik,hastayız... ... sadece renkler vardı, sonra kayboldu onlar da biz nefes alamadan... __________________________________ beyaz, beyaz, dibine dek beyaz... rüyası insana yalan söyledi... ______________________________ hiç anlatamadım,hiç anlamadılar... herkes neden düşman? unuttuk hepsini,nuh'un nefesini... tanımsız insan grubu-tüm albümlerinden your voice is like a meadowlark but your heart is like an ocean mysterious and dark. bob dylan-one more cup of coffee zaman, sen diyorlar çaresi geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi... nev-sükut-u hayal |
||
|
||
| Sana boynumuzu eğeriz sanma,hakkımızı gelir alırız zorla.. Saklayacak yüzüm yok rüyanda görsen inanma.. Duman-rüyanda görsen inanma.. |
||
|
||
| daha hiç zaman tanımadan doğduğun anda küçücük sandırırlar sana kendini acı artık hissedilemez hale gelene kadar büyünceye dek evde itilir kakılırsın, okulda döverler eğer zekiysen senden nefret ederler aptalsan da aşağılarlar ta ki öfkeden kudurup onların kurallarına uyamaz hale gelene kadar tuhaf bir yirmi yıl boyunca sana işkence edip korkuttuktan sonra daha korkudan doğru dürüst yaşamayı beceremezken kendine bir meslek edinmeni beklerler seni din, seks ve televizyonla uyuşmuş halde tutarlar Green Day - Working Class Hero ' çevirisinden kesit... çok uzun oldu ama... tam anlamıyla biyografim gibi diyebilirim . |
||
|
||
| senleyim rüyadan farksız!kaybolursam şarkı söyle |
||
|
||
| sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. Bulutsuzluk Özlemi- sözlerimi geri alamam |
||
|
||
| Killing Loneliness - HIM With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness......... |
||
|
||
| her şey dün gibi inan gelir geçer bilemezsek kıymetini hayat bizi içer.. | ||
|
||
| Şimdi ben, zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim, şimdi ben... --------------------------------------- Söylememek, söylemekten daha dürüst bir davranıştır -------------------------------------- Gece.. , inanılmayan bir dinin edebi misyoneri... bekleyenin gövdesi içinde.. Gece bir sızıntı..kirletilmeyen insanlardan ve o benim içim...benim gövdemin içinde... Kargo-Bad'lik amiri kesitler. |
||
|
||
| Kalbimi yaktın dün gibi Sende yan gör nar-ı aşkı Kendini unuttuğun gün beni anlayacaksın şarkı: nar-ı aşk |
||
|
||
| bu öfke içimde bir duvar yıkılmaz ne yapsan güvensiz,paslı dünyanızda katil olur insan.. . . . en sonunda anladım nihayet, zararı kendime ve değiştim, sivrilttim kendimi... çilekeş-katil dans |
||
|
||
| bak bu son perde oyu yok bundan sonra ışık yok hiç bir şey yok yok yok mor ve ötesi- bir derdim var |
||
|
||
| hayat,o kadar zor mu? .. | ||
|
||
| Kolay değildir bilirim, bir aşkı bir kalbe koymak Hele bir başkasını severken sen Teoman-Mektup |
||