|
||
Acı Çeksemde Alışacağım Tuza Mupteladır Yaralarım Kalabalıga karısacagım Terketmeyecek Korkularım
|
||
|
||
| hayat o kadar zor mu,atılır mıyız oyundan benzemeksek onlara? | ||
|
||
| beLki bir gün güneş Doğar Mezarının Üstünden sen sessizce uyurKen.. |
||
|
||
| belki bir gün özlersin... | ||
|
||
| Kimbilir Şimdi nerelerdesin Belki bir küçük odada Mum ışığında yalnızsın ah ah Kimbilir Şimdi nerelerdesin Belki Bergama'dasın Aklın Seattle'da ah ah ... (kesit) bulutsuzluk özlemi - yağmur hayatımın bir parçası çok sevdiğim bir şarkı ...dinlemeyenler mutlaka dinlesin... (sözleride çok anlamlı hepsini yazamadım konu kesitler olduğu için ) bu şehir bir tuhaf ... ve en iyi bu şarkıda anlatılmış inanılmaz güzel .... |
||
|
||
| Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem sanmaki yaralı uçmaz bir daha takılmış kanadı göçmen buluta döner gelir bir gün konar yurduna Telli Telli Herşey boş aslında şu ölümlü dünyada. Kalbimi kırma,bir gün duracak nasılsa... pamela- Eğer Dinlersen garip varlıklarız, başkasında kendini hep arar varlıklarız bulduğumuz an uzaklaşan... pamela-tuhaf şey |
||
|
||
| terk edip gitmek kolay alışkanlık kalır sadece geriye ve bir tek o koyar gripin-zor geliyor |
||
|
||
| İnceden hatırlarım,o eski dostlukları Şimdi herkes ayrı uçta,kaderini inkar eder. Kimi yerer,kimi över Her biri ilgi bekler. Aman abi bulaşılmaz, Yalnızlık paylaşılmaz. Herkesle kaynaşılmaz. Duman-Yalnızlık Paylaşılmaz. |
||
|
||
| aşk en güzel yalandı bak gözlerim kapandı Ertuğ-Tek Yürek |
||
|
||
| Yine ben miyim düşen Hiç zamanım da yok ki Yine ben kopup gelen Bimediğim şey yok ki Mor ve Ötesi-Re |
||
|
||
| aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta | ||
|
||
| ah dayan bırak yollar girsin aramıza söz sana başka bir ten giremez koynuma geçer zaman durmaz akar kör kuyuya ben beklerim yenik düşmem ucuz oyunlara dayan...üzülme... sen meleğim hiç durmadan ağlardın niye? gitme demedim bağlanmaktan korkarsın diye can yeleğim karışmasın kimseler bize Gör beni Körelmesin kalbin uzaklarda Hiç düşünme Mühür vurdum dudaklarıma Karışmasın, konuşmasın, Dokunmasın kimseler bize gel artık vakit geldi canıma yetti özledim çok ![]() Gripin |
||
|
||
| [Duman]--[Yürekten] sevdim sandım sevildim sanırdım sonra uyandım sonunda ben anladım ayrı kaldım ayıldım bayıldım sonra uyandım sonunda ben anladım öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın aklım nerde kaçırdım seninle sorma ne halde sorulmaz bu kimseye........ |
||
|
||
| aynennnn bende bır derdım var dıyorum baska bır sey demıyorum | ||
|
||
| yine kaldım yalnız başıma artının karşısında. yine kaldım yalnız başıma değiş ve benim ol deme bana.. |
||