|
||
| Yine de bağışladım ben hepsini Hem seni, hem de kendimi O kadar yoktun ki Teoman-İki yabancı |
||
|
||
| oh all that i know oh hepsini biliyorum there's nothing here to run from burada kaçmanız gereken hiçbirşey yok 'cos yeah everybody here's got somebody to lean on çünkü buradaki herkesin dayanacağı birine ihtiyacı var coldplay -don't panic |
||
|
||
| Ben istemezmiydim seni andigimda gulumseyebilmeyi Şebnem Ferah-Daha iyi olmaz mıydı? |
||
|
||
| İsyanım var bilirim,feleğin tekerinden geçtim,aynı güce aynı yürek yetmiyor öğrendim. Piiz-Hadi Denizim |
||
|
||
| bir sonbahar kadar yalniz, bir kis kadar savunmasiz, ya da ilkbaharsan yolun basindaysan... Pinhani - Dön Bak Dünyaya |
||
|
||
| Hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımız bayramdı.. Bulutsuzluk Özlemi-Sözlerimi geri alamam |
||
|
||
| what I've felt what I've known never shined through in what I've shown never be never she won't see what might have been what I've felt what I've known never shined through in what I've shown never free never me so I dub the unforgiven Metallica - The Unforgiven |
||
|
||
| Şu dünyadaki en mutlu kişi Mutluluk verendir Şu dünyadaki sevilen kişi Sevmeyi bilendir Şu dünyadaki en güçlü kişi Güçlükten gelendir Şu dünyadaki en olgun kişi Acıya gülendir Şu dünyadaki en zengin kişi Gönül fethedendir Şu dünyadaki en soylu kişi insafa gelendir şarkı : hayat bayram olsa (sözleri ne kadar da anlamlıymış şimdi fark ettim sadece dinleyip eğlenmelik değilmiş =) ) darbe gibi oldu bana =) |
||
|
||
| Bir defa kalsam yanında,hayat güzel hikayemde kalınca... sakin-bu defa |
||
|
||
| hiç bu kadar acıtmadı hiç kimse senin kadar acıtmadı canımı önce gözümü bağladın, sonra zamanı yavaşlattın, sonra durdurdun.. dünya yeniden dönüyor . . . dön be dünya... daha hızlı dön... redd-dünya |
||
|
||
| Artık sana şarkılar tutup ağlamıyorum Rüyalarda fallarda seni aramıyorum Gözlerim yollara bakmıyor,bakmıyor artık Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin Yalvarsam kapansam kaderin,kaderin dizlerine Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin grup düş -dönmeyeceksin |
||
|
||
| Korkmadan Sevsek Mutlu Olur Muyduk? Sevmeyi Bilsek Kurtulur Muyduk?! 3.1 - iki mutsuz |
||
|
||
| herkes paraya bağlanmış uyuşukluğun gölgesinde paslanmış robotlar ağlar sanki daha kirli yüzler ve güneş ne kadar da solgun kendi yarattığımız oyun boğdu bütün ruhları sen olma onlardan yana bari sen olma !!! herşey ne kadar yalnız ! herşey ne kadar anlamsız ! neon -anlamsız (süper bir şarkı : ) sözleri anladığım şekliyle yazdım yanlış olabilir =) |
||
|
||
| Lütfen beni hemen uyandır Ya da hep öyle bak yüzüme.. |
||
|
||
| Cause the hardest part of this, is leaving you Çünkü en zor kısım seni terketmek But where's your heart Ama nerede senin kalbin There's nothing I could say Söyleyebileceğim hiçbir şey yok Well is it hard understanding? Zor mu anlamak? A life that's so demanding Bir hayat çok çaba gerektirir I am not afraid to keep on living Yaşamaya devam etmek için korkmuyorum I am not afraid to walk this world alone Bu dünyayı yalnız yürümek için korkmuyorum Have you heard the news that you're dead? Haberleri duydun mu sen ölmüşsün? No one ever had much nice to say Kimsenin söyleyeceği güzel birşey yok There's things that I have done, could never, should never know. Yaptığım, bilemediğim, bilmemem gereken şeyler var And without you is how I disappear, Ve sensizlik benim kayboluşum And live my life alone forever now. Artık hayatımı sonsuza kadar tek yaşarım Words I thought, I'd choke on figure out. Düşündüğüm kelimeler, anlamak için boğulabilirdim Can you hear me cry out to you? Sana ağladığımı duyabiliyor musun? I cant always just forget her Sadece onu her zaman unutamıyorum |
||