|
||
| So you can leave like the sane abandoned me Öyleyse terk edebilirsin bende bırakılmış mantığı Don't you breathe for me, Benim için nefes alma The hardest part is letting go of your dreams En zor kısım hayallerinden vazgeçiyor olmak What's the worst that I can say? Söyleyebileceğim en kötü şey ne? Well if you wanted honesty, that's all you had to say dürüstlük istiyorsan, söylemen yeterliydi What will it take to show you that it's not the life it seems hayatın gördündüğü gibi olmadığını sana göstermem için ne gerek I hate the ending myself Ben sonlardan nefret ederim Am I losing myself? Kendimi mi kaybediyorum? I can't control myself because I don't know how kendimi kontrol edemiyorum çünkü nasıl olcağını bilmiyorum I'm the kind of human wreckage that you love! ben senin sevdiğin bir insan enkazıyım MY CHEMİCAL ROMANCE |
||
|
||
| Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? sagopa kajmer-kendime sarılır donarım |
||
|
||
| ve artık sonum çok yakın. son perdeyle yüzleşmeye hazırım. dostlarım, açık konuşacağım! kati durumumu açıklamalıyım. hayatı dolu dolu yaşadım. her anayolu baştan sona dolaştım. ve dahası, çok daha fazlası, hepsini keyfimce yaptım! pişmanlık mı? var elbette biraz. ama sözü edilmeyecek kadar az! hep yapmam gerekeni yaptım. ve hepsine istisna olarak baktım. planladım her dersini hayatın, ve yolumdaki her dikkatli adımı. ve dahası, çok daha fazlası. ben hepsini keyfimce yaptım! evet, oldu bazı zamanlar. eminim hatırlayacaksınız! çiğneyebileceğimden fazlasını, umarsızca ısırmıştım! ama bütün bunların yanında, bir an bile şüphe duyduğumda. hemen yuttum o lokmayı, ve tükürüverdim dışarı! yüzleştim tümüyle, ve hep bastı ayaklarım yere. hepsini yaptım keyfimce! sevdim, güldüm, ağladım. kaybetmekten payımı fazlasıyla aldım! ve şimdi... yatışırken göz yaşlarım, hepsini gülümseyerek hatırlarım! düşündüm de bütün bu yaptıklarım. utanç duymadan anlatılır mı? utanç mı? hayır, hayır, bu ben değilim! ben hepsini keyfince yapanım... Frank Sinatra-My Way |
||
|
||
| You're an exception to the rule You're a bonafide rarity. You're all I ever wanted; southern girl, could you want me? Incubus - Southern Girl Love hurts But sometimes it's a good hurt And it feels like I'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love I won't survive Incubus - Love Hurts |
||
|
||
| Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya nebiçim Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor Asli- Kördügüm |
||
|
||
| ne zaman geldin ruhum? görmedim seni! sensiz yaşamaya alıştırdılar galiba özledim.. |
||
|
||
| sade evde yüzüm asık dışarda sempatik takıldım.. | ||
|
||
| kimlerdensin onlardan mı petrolden mi hayattan mı? | ||
|
||
| korkuyor musun senden farklı olan her şeyden korktuğun şey kendi içinde büyüyecek ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek |
||
|
||
| bıraksaydın gösterirdim neler istediğimi senden üzerinde hep uçurken ben!... yere hızla çakılırken kimse hiç farkında değil... bu diyarda yaratığım ben! ben!...yalnızım!..... direc-t yaratık |
||
|
||
| BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! çilekeş - katil dans SANA MİLLERCE UZAKTA OLSAM BİLE GÜNEŞLER YOLLARDIM YİNE BU KARANLIK VE SOĞUK KABUSLAR DİNSİN DİYE YASLANDIM SEVGİNE… çilekeş-pervazda tatil |
||
|
||
| kimbiLir beLki bir gün kurtuLurum sonunda o eski günLerden Direc-t _Hasret Bensiz mutluysan hep öyle kal Pinhani-Sevmekten Usanmam çocukken ben oynardım kendimle yalnızlıkla hayaller peşinde şimdi senle beraber olsak da ben yalnızım, yalnızlık özümde Pinhani_Yalnızlık... |
||
|
||
| bir adım önüm sensiz gözükmüyor ---------------------------- Korktum aramaktan başkası çıkar diye hep tanrıya sordum sen iyimisin diye Badem-Kalpsiz |
||
|
||
| Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Pinhani - sevmekten usanmam |
||
|
||
| Başka biri olmaya çalıştım Ama gerçekte içim öyle değil Nihayet buldum kendimi Bir şans için savaşırken Şimdi biliyorum, ben gerçekten buyum Acı çekmeyeceğim,kırılmayacağım,yorgun olmayacağım veya tükenmeyeceğim Senin dürüstlüğün, bir bıçağın arkasında sakladıkları gibi I want to fall... Düşmeyi istiyorum 30 seconds to mars |
||