|
||
| Duymadın sesimi ben ağlarken Görmedin gece gündüz beklerken Beni al desem İçine değsem Keşke tek olmasaydın Başkasıyla yatsaydım Beni aldattığında Gözlerim dolmasaydı. Direc-t - Pembe Elbise |
||
|
||
| buraya kadarmış bu aşk, işte geldi sonu iki ucu boklu değnek desem bitmez bu konu deja-vu - aşk nereye kadar?
|
||
|
||
| Bu Öfke İçimde Bir Duvar Yıkılmaz Ne Yapsan Güvensiz, Paslı Dünyanızda Katil Olur İnsan -------------------- Çilekeş-Katil Dans |
||
|
||
| Sen hep dersin bana sevgin yalan Senin gibiler hayatta geç yaşlananlardan Yutkunup sustum, hassastı ruhun Onarmak çok mu zordu gidenleri Aslı - Tüm Şehir Ağladı.. |
||
|
||
| Mutluluk bile acı veriyor, Çünkü sonu var,biliyorum.... maNga & Bitti Rüya |
||
|
||
| kendini unut önce ve onları kalabalığa karış isimsiz bir yüz ol sen bu şehre ait değilsin onlardan biri olamazsın sen yabancısın sen neon - yabancı |
||
|
||
| Varken rüyaydin uykumda, Yokken kabusmu oldun? Bu nasil bir denge ruhum! |
||
|
||
| Gülünce gözlerinin içi gülüyor Kendimi senden alamıyorum Beni öylesine aldın ki benden Kendimi arayıp bulamıyorum |
||
|
||
| kimsenin kimseden bir farkı yok, çıkar en önde kalabalık bir dost listesi, gereksizler tepelerinde anladım ki, geçti yıllar, adlarını unuttu dilim bir yere kadar dayandım, yol ortasında bitti pilim kendime sarılır donarım... aklımın odaları senle doldu taştı... seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller benden korkun diyen herkes korkaktır |
||
|
||
| Herkes aynı hayatta kendini bişey sanma ne kadar cok bilirsen o kadar bela başa bir derdim var ,artık tutamam icimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hic anlatamadım hic anlamadılar... |
||
|
||
| ellerini tutmuştum içime çekip sevmiştim ya o an dedim dursun dünya seni seviyorum senden fazla buz-senden fazla |
||
|
||
Su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz Seni beklemekten , seni özlemekten bu halimiz İnandığın masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar , sen gidince unutuldular Masamdaki resimler bir eski filme döndüler Hergün aynı sahneler , içinde kendimiz Küçük mutluluklar , çok eski hatıralar içindeyiz Sevildiğim zamanlar birer öykü oldular Meraklı çocuklara anlatıldılar Aynı olduğu gibi, yaşandığı gibi unutuldular Pinhani-Unutuldular |
||
|
||
| her güzel şey bitermiş aşk nedensiz sevmekmiş...tEoMaN | ||
|
||
| Ağlayan gözlerle karşımda.... merhamet duymazsın sen aşka Ağlama ağlama ağlamak yakışmaz sana Pinhani -ağlama ! |
||
|
||
| bitermi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar.... | ||