|
||
| sen benim kördüğümüm tutamadığım göz yaşım... ...nev... |
||
|
||
| yine ben miyim düşen hiç zamanım da yok ki...(re) zaman yok mekan yok hiçbir şey yok, yaralı bir melek var...(kördüğüm) herkes neden düşman herkes neden düşman unuttuk hepsini nuhun nefesini gelme yanıma sen başkasın ben başka(bir derdim var) bütün dünya izler durur afet i azam bekler dudur hedefini al piyasanı al herşeyi al yandı dertler biti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözün kadar eminim sen yoksun(cambaz) aldım verdim be seni yendim kaçtın sattın beş paraya sattın(serseri) daha çook var...bunlar en çok sevdiklerim.top 5 |
||
|
||
| benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca onlar bilmez onlar bilmez yakarlar canımı sanki yokun gibi sanki yalanmışız gibi bitiyorum her nefeste ne halim varsa gördüm çok koştum çok yoruldum ve şimdi bende düştüm bu gün varsın yarın yoksun kocaman bir çığlık olsun.benim derdim senin olsun. bilen bilsin duyan duysun kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür.sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim vazgeçtim bu gün herşeyden halsiz şu kalbim kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim |
||
|
||
| Nefes bile almadan seviyorum seni Içimde dolasan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Sadece senin için yaşıyorum Nefes bile almadan seviyorum seni Redd - Nefes |
||
|
||
| Gelme yanıma sen başkasın ben başka Nazik bir katil doğurmşsun ve kazanmış MVÖ Herkes düşman herkes riyakar çilekeş |
||
|
||
bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiçbir şey yok.. yok.. yok.. yok..!!!(kesinlikleBİR DERDİM VAR
|
||
|
||
| adı olmayanların sesi de yok mu? durdum,sustum,gülümsedim..gözümü açtım ben değiştim.. öyle yürekten seviorsan aklı başından atacaksın,kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın.. bir derdim var... ...vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim.kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.. |
||
|
||
| hayattayken çocuklar konuşmak gerek çocuklar savaş ne demek,hiç durur mu başlarsa kim kazanacak bu hırstan kim ağlayacak sonunda zamanın ruhu terkediver dünyayı kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok yok faydası yok durmanın büyük zorbamız durmalı durana kadar gerçeği haykırmalı paraya,güce,savaşmaya,ölüme doymuyor,durmuyorlar önce gerçekler solar,sonra masum hayatlar kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok SAVAŞA HIC GEREK YOK!!! |
||
|
||
| Bugün orada da cumartesi mi? Sende beni,benim kadar özledinmi? Feridun Düzağaç-Cumartesi Çok parçalandım,parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım? Şebnem Ferah -Herşey insanlar için |
||
|
||
| Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim 110-Çünkü |
||
|
||
| bir derdim var artık tutama içimde.gitsem nereye kadar kalsam neye yarar.hiç anlatamadım.hiç anlamadılar | ||
|
||
| kız en güzel en hafif giysisini giymiş oğlan renkli bir dünya boyamış 'kapkara kapılar'sormuşlar onlara ayıp olmaz mı=süper bnce |
||
|
||
| -bu kalabalık içinde yapayanlız hissetmektense dünyanın bir ucunda tek başımayım! -bu sabah bir umut var içimde nasıl olsa geri gelirsin diye... |
||
|
||
''Yarım kalan bu düş bizim mi, yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen, kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen...''!!(BİR) Daha çok var ama buna bayılıyorum
|
||
|
||
ben kimim nerdeyim çok tuhaf bir yerdeyim içimde çok büyük birşeyler var
|
||