|
||
ben kimim nerdeyim çok tuhaf bir yerdeyim içimde çok büyük birşeyler var
|
||
|
||
| 1)Nazik bir katil doğurmuşsun ve kazanmış.. 2)Aynaya sordular güzel miyim diye; dedi bırak yüzünü bak şu gözlere.. 3)ve bir de I see hell in your eyes..
|
||
|
||
| eLinde Boş bir tabanca Dua et ki patLasın kör bahtıma.. hem yarabandım hem yaram... =) bak ve gör yaşam düşLerdedir.. KayboLursam şarkı söyLe.. |
||
|
||
| Apocalyptica-I don't care (bu aralar bu şarkıya taktım. bazı şeyleri çok güzel anlatıyor) ...So, If you are dead or still alive I don't care! I don't care! And all the things you left behind I don't care! I don't care!... Türkçesi: ...Peki, Ölü veya hala yaşıyor olsan da Umrumda değil, umrumda değil Ve geride bıraktığın her şey Umrumda değil, umrumda değil... |
||
|
||
| Şimdi artık seni koklar yanlızlığım seni arar seni sorar Sevda Çiçeği Sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak Benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın?
|
||
|
||
| yalnız şarkı tam benlik ama özellikle: Kelimeler sokaklar ve evler Ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken Biraz umut biraz sevgi Ne çok şey demek oysa senden uzakta... Ve vazgeçtim dünyadan: Mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene Yürekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla |
||
|
||
| bazen doğru bazen yanlış KİM DEMİŞ ÜLKEM GERİ KALMIŞ gitsem nereye kadar kalsam neye yarar ah bu hayat anlamsız bir şaka herkes bunun farkında |
||
|
||
| Artık sen benim canımsın,canlı kalan tek yanımsın... Duman-BAL |
||
|
||
| sometimes solitions aren't so simple/sometimes goodbyes only way | ||
|
||
| Hic gelme gideceksen... Tam karsiya gecerken biraktigin o el benim... daha cok var ama aklima gelmiyor su an ![]() Mor ve ötesini yazmayi gerek duymuyorum bu arada tüm sarki sözleri süper oldugu icin... |
||
|
||
| bilenler söylemezler herşeyi sorsan bile görenler konuşmazlar ne olduğunu bile bile ......... duyanlar sağır olmuş görenler körmüş zaten bilenler yokmuş burda terketmiş en ezelden Second-tavanım |
||
|
||
| she's smiling like heaven's down on earth yüzünden başlasam gitmeye uzaklara |
||
|
||
| susmak öldürür susmak yok,ölene kadar bana durmak yok. olsun demekte zor artık,çocuk düşlerimiz yok artık. bu aralar en çok bunlar güzel geliyor bana. |
||
|
||
| Gripin - Çok Kısa Eskiz hayatlara mağdur kahramanlar Sönmüş mumlarla aranıyor Ruhunun kopyası kayıp diyarlarda Umutsuz seni dileniyor |
||
|
||
| Hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de... Saklama.. |
||