|
||
| asmayalım da besleyelim mi harika bi söz yaa çok güzel koymuşlar tepkilerini |
||
|
||
| benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen Nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem Teoman-en güzel hikayem |
||
|
||
| Artık sevgilim değilsin.. Dostluğumuz da burada bitmesin.. Artık sevgilim değilsin.. Aslı-Artık sevgilim değilsin |
||
|
||
| gözyaşına dök yağmuru düş uçacak bahara doğru yollar açılıp konuşacak mutlu edeceğim yokluğunu düş sokagı sakınlerı bugün yok ki yarın olsun düşünme kaybolursun peyk bir keskeye daha yer yok kalbımde birlikte ölecekmıyız feridun düzağaç ve daha bır suru şey bunlar ilk aklıma gelenler aslında ılk olarak mor ve otesının sarkıları gelıyor bı suru sarkı buraya yazamazdım ama bence en anlamlı kesıtler mor ve ötesinin sarkılarında
|
||
|
||
| kurtuluşumun iniş ve çıkışlarını izliyorum KoRn - Make me Bad Düşüyorum kendimden uzağa KoRn - Falling away from me |
||
|
||
| nefes bile almadan sevıyorum seni... REDD |
||
|
||
nefes bile almadan sevıyorum seni... ahh evet..
REDD |
||
|
||
| sen ilacımsın,susuz yuttuğum...... TEOMAN | ||
|
||
| kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım.. gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım, hediye süsü verilmiş ayrılıklarım..? |
||
|
||
| bakısların gıttıgın yerden uzak yoksa gelırdım ...sensız anlamsızlıgımı anladım-ferıdun duzagac cumartesı | ||
|
||
| inanç bir tarladır,hedefi olanların sürdüğü... | ||
|
||
| Oh, look up, take it away Don't look da-da-da-down If the world isn't turning Your heart won't return Anyone, anything, anyhow So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you Travis-Love Will Come Through |
||
|
||
| sil gözünün yalnızlıklarını o an fısılda duvarlara adımı bin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın her biri hayran sana emre aydın belki 1gün özlersin |
||
|
||
| Yaşam sevincin duruyor mu Hala içinde? Sustun, konuşmadın Sözcükler bitince. teoman-bir damla gözyaşı |
||
|
||
| küçük hesaplarla geçiyor yaşam büyük kavgalar hep küçük şeyler için arsız ayaklar altında alın teri kırılgan naif elleri sevilmeye muhtaçken kimileri kirli avuçlara düşüverecek sevincin resmi olacak doğa birgün biz genişleyip denize varınca Bertuğ Cemil - Yağmur |
||