|
||
| mvo-biter mi sandin dertlerin yenilmesen hic buyumezdin daha cok var.....[ |
||
|
||
| ben sana söyledim hepten ölürüm ben inan dönüşü yok bu hız seferi bak bu tren devrilir, bağırır bu raylar o sahte o kart düzene Sakin-Denek Hayatım |
||
|
||
| kutsal aklın nerde dans et üstümde sakin olmak için biraz daha eğlen |
||
|
||
| ... Sus konuşma Sözler kimin umurunda Son bir öpücük Yeter açık yaralarıma Belki sen Umutsuzluktan sessizsen Zaten her zaman kaybettik senle ben ... teoman-sus konuşma |
||
|
||
| Uyandığım bu sabaha gözlerin bakmaz mı? Beklenen gün geldi, açtı laleler beyaz. Uzakları hayal eder, tuttuğu avucunda Söz durdu, artık sen ve ben ve uçsuz zamanım Sakin - Laleler Beyaz |
||
|
||
| yüzünden başlasam gitmeye uzaklara duymasam kimseyi sonu olmasa ummadık rüyalarda eksilse yok olsa bile değer bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri yuttuğumu gerisi zaten gözlerinde... |
||
|
||
| Cehennem Geceleri Sözleri: Ve cehennemden bir gece daha Utanir, utanir insanligim bu çirkin karanliktan Nefret oyununda bir perde daha Yorulur yorulur ruhumuz bu kizil günahlardan Kan ve ates küfrediyor tüm masallara Yas tutuyor melekler karanligimiza Ve nasirlasmis yüreginle sen aciz dünya Dinle bu acinin masalini Seyet o utanç tarlarini Mahser yagiyor gökten Düsüyor düsüyor yildizlar |
||
|
||
| kapkara kapılar!! sormuşlar onlar AYIP OLMAZ MI bu işler o kadar kolay mı? MvÖ-ayıp olmaz mı ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana MvÖ-kış geliyor canım kardeşim bak senin ellerinde hayatımız!!! uçan kuştaki güzelliği kaybettik,hastayız!! MvÖ-uyan |
||
|
||
| Türko-Sen sahada biz burada tek yürek TÜRKO!! Aklıma bu geldi şimdi
|
||
|
||
| gerçekler nerde, hüzünler çoğalmış aşk için kurduğum düşlerin yerini,kocaman yanılgılar almış geriye dönemem, ölümden beterdir yenilgiler gözyaşlarım birer birer, uykularımda toplanmış Murat Yılmazyıldırım-Adsız Özlem |
||
|
||
| ne zordur bir avvuç toprak paylaşmak imkansızdır bir arada yaşamak karşına baksan görürsün dostunu yoksa sen hala anlamadın mı bunu insanların suçu yoktur savaşlarda tek suçlu varsa o da garip politika bir yere varılmaz bu boş kafalarla sınırlar yalnız duvardaki haritada... |
||
|
||
| yeniden doğup gelsem çocuk kalır büyümezdim açılan penceremden yine seni severdim
|
||
|
||
| Herşey geçti önümden bir sen geçmedin.. | ||
|
||
| kırılmış direkler yırtık yelkenlerle kaç seferden yorgun döndüm... | ||
|
||
...
Sus konuşma Sözler kimin umurunda Son bir öpücük Yeter açık yaralarıma Belki sen Umutsuzluktan sessizsen Zaten her zaman kaybettik senle ben ... teoman-sus konuşma |
||