|
||
| kırılmış direkler yırtık yelkenlerle kaç seferden yorgun döndüm... | ||
|
||
...
Sus konuşma Sözler kimin umurunda Son bir öpücük Yeter açık yaralarıma Belki sen Umutsuzluktan sessizsen Zaten her zaman kaybettik senle ben ... teoman-sus konuşma |
||
|
||
| ''Hayatımsın''cümlesinde ''Gizli özne''sanmıştım kendimi... | ||
|
||
| Aşk Herşeyi bıraktığın yerde başlar, Kaçamazsın Sözün bittiği yerdesin Bir bu yüzden, Konuşamazsın Dua kadar dürüsttür Onunla asla oynayamazsın Şimdi söyle ,sence biz .. Aşık mıyızz .. Aşık mıyızz .. ************* Gül kendine Bak ne kadar güzelsin Gül kendine Dünya kadar güzelsin Aslında dünya sensin Her şey açık, her şey kolay En sevdiklerim bunlar
|
||
|
||
| yanmıyorsa yorgun lambam ısıtmazsa karton evim |
||
|
||
| masum değiliz hic birimiz.. | ||
|
||
| Büyümek istemiyorum,annem babam yaşLanır..! | ||
|
||
| Şimdi söYLe sence biz Aşık mıyızz??? | ||
|
||
| Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık ![]() Second - İstanbul'Da (Grup Vitamin Cover) mutsuzum işte var mı diyeceğin takvime baktım yok bir geleceğim hayata kol gibi bende gireceğim tutma nefesini bekle geleceğim burdan başka bi yerde öleceğim güneş doğarken bekle geleceğim suratıma söyle varsa diyeceğin burdan başka bi yerde öleceğim.. Second - Mutsuzum İşte |
||
|
||
| gel sende kopar bi parca tozun bile kalmasın önümde boş bir tabanca dua etki patlasın kör bahtıma
|
||
|
||
| *Rambo kadar cesaretim olsa kacirirdim seni *abimler beni dövmese seni hemen kacirirdim
|
||
|
||
| Kimseler görmesin kimseler bilmesin Benimle yaşasın ölsün bu sevda Hiç bir şey yapmadan öylece izledin beni alay eder gibi Ah zamana bıraktın çünkü biz hep yarım kaldık bir masal gibi Of olmuyor bir türlü başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler görmesin kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın ölsün […] |
||
|
||
| aç su kalbini söyle hayatın gercek mi??? | ||
|
||
| o günlerden bir rüzgar eser ümitlerim seni terkeder senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder... hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer... | ||
|
||
yokluğun bile beni terkediyor... ![]() |
||