|
||
| Sığdırabilmek....Şu an;en zor olan şey.... | ||
|
||
| akbabalar üşüşür cesedin başına gözlerin ebedi kapanışını bekler paranın esiri gözünü doyurmaz asla insan elinde olanla yetinmez asla Mozole Mirach&Sitem Depresif ft. Efkey - Sırası gelen Toprağa |
||
|
||
| Beni birakin kendi halime Cok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularinizi geri cekin artik Son günler de durgunum.. Sagopa Kajmer/Terapi |
||
|
||
| kimse birinin ruhunu ele geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?... |
||
|
||
| yalniz kalmak.. bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi? isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekler gibi.. bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun. hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi.. |
||
|
||
| ASMAYALIMDA BESLEYELİM Mİ??<<<MVÖ DARBE ANLATAMADIM,ANLAMADILAR<<<<MVÖ BİR DERDİM VAR |
||
|
||
| Bu hayata devam edebileceğimi Asla düşünmemiştim Ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım Kendime direnemiyorum |
||
|
||
| Çıkışmıyor param melek yürüyerek geliyorum sabret...! | ||
|
||
| Bana derler yıllardır ; yer kul Hakkı Sen kendi defterini düşün çok bilmiş 2 kulaklı! Kolera-Bir Dilek Hakkı |
||
|
||
| Yaşam bize sunulan tek kişilik bir oyun Yarın kapı altından bırakılan mektup Seç al birini bak yerimize düşünüyorlar Hepimiz bir başkasının yalanına ortak İnancın savaşında biz tutsak kahraman.. |
||
|
||
| kaybolursam şarkı söyle... aç şu kalbini söyle hayatın gerçekmi? kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölüş zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyorrr.... |
||
|
||
| giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonundaaaaaaaaaaaa | ||
|
||
| Çağran bir şeyler var hep beni uzak Şehirlerde Bana ait bir şey var..O sert gülüşlerde!.. Sen yine olduğun gibi kal..benim için sakın değişme!.. Gidelim bugün hayalim... Hareket vakti gelince!... Emre Aydın- Hareket Vakti |
||
|
||
| özledim seni bu gün sebep yokken uzansam hayallere dokunurum sandım bak yıllar geçmiş üstümüzden hala ilk günkü gibi aklımdasın özledim seni özledim seni özledim seni özledim seni sen duyduğum en güzel cümlenin en güzel öznesi tanrının unuttuğu bu kentte cennetten düşen bi manzara gibi özledim seni özledim seni özledim seni özledim seni söylenecek çok sözüm vardı hepsi yarım kaldı neler ummuştum hayattan elimde ne kaldı kırılan kalbim miydi yoksa karnımdaki bu sancıyla küflenmiş ruhum unutmadı unutmadı seni hala özledim seni özledim seni özledim seni özledim seni... |
||
|
||
| Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En adi yalanları gerçek gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza! |
||