|
||
| sussun istiyorsun bu koca kalabalık bomboş olsun sokaklar,çalmasın telefonun hiç kimse özlemesin gelmesinler kapına ihtiyacın yok çünkü yeni bir hatıraya |
||
|
||
| sesimi duymuyormusun bunları hiç düşündün mü olanlara hiç güldün mü sesimi duymuyormusun seni seviyorum diyorum sana aşığım diyorum |
||
|
||
| bide geçen radyoyu açtık ceza ve sadece söylediği şu sözleri anlayabildim 'allah rap in cezasını verdi' |
||
|
||
| Bakıp bakıp tükürdüm sana seni unuttum Anlamama yardım ettin aşk yoktur ve sarışınlar _ _ _ _ _ _ |
||
|
||
| Sana anlatsam ne olduğunu Neden sözleri unuttuğumu Gerisi zaten gözlerinde... |
||
|
||
| asmayalımda besleyelimmi - darbe durdum durdum kendime bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir KÖRDÜĞÜM - KÖRDÜĞÜM maske takmadan üstüme gelmek zormuydu zormuydu adı olmayanların seside yokmuuuu - şirket bir derdim var artık tutamam içimde.. - bir derdim var |
||
|
||
| Astılar sen ne dersen de Kestiler sen dirensen de Vurdular sen ne dersen de Değişmezler… |
||
|
||
| birden duracaksın, soracaksın kendine neden bu düzen böyle, neden herkes sahte sonra döneceksin, bakacaksın çaren yok devam edeceksin yalandan yaşamaya(manga-bir kadın çizeceksin) bu kısım benden bişeyler alıp götürür hep
|
||
|
||
| Rengi solmuş bir fotoğraf, hiç habersiz çekilmiş Belli ki çok eğlenmişiz nananana Donuk bir an o geceden, o konuşan resimlerden Tanıdık sesler ve bir şarkı nananana Gün ettik derken günleri oooofff bir baktım geçmiş yıllar Terkettiğim şehirler, dostlar, sevgililer Kaybolmuş birer birer Yine aynı şarkı çalıyor nanınanna ooooo Başka dostlar etrafımda Bir resimdi bu geceden Bir evde toplanmışız, herkes güzel giyinmiş Belli ki çok önemsemişiz, nananana Donuk gözler fotoğraftan, o konuşan bakışlardan Tanıdık sesler ve bir şarkı nananana Demir Demirkan - Resim |
||
|
||
| mezarın içine girer bunlar eğer mezar beleşse Kolera-Yarıda Bırak |
||
|
||
...tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği yerdeyim tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına görülebildiği bir yerdeyim... şebbom yaa müthişşş |
||
|
||
Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En adi yalanları gerçek gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza! hangi şarkı bu???çok sevdim |
||
|
||
Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En adi yalanları gerçek gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza! hangi şarkı bu???çok sevdim |
||
|
||
| ya her seyim ya hicim, sorma dünya ne bicim. bir kördügüm ki icim, cözdükce dolaniyor.. |
||
|
||
| Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... Buralar gitsin, sen gitme... Sen gitme. |
||