|
||
| en güzel hayalini şeç dolaptan üstüne giy ne güzel yakıstı bak üstüne... | ||
|
||
Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En adi yalanları gerçek gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza! hangi şarkı bu???çok sevdim üçnoktabir-hkb |
||
|
||
Nezaman geldin ruhum görmedim seni....sarıl bana ruhum ne olur sar beni çığlıklar geçti üstümden bulutlar geçti ve o gençlik günlerimzde sen ve biz seni öldürsem ruhum biliyormusun sensiz yaşamaya alıştırdılar galiba özledim... diye gidiyo çok kaptırdım ama
|
||
|
||
| bazen doğru bazen yanlış kim demiş ülkem geri kalmış eğlen zıpla coş düşünme düşünme dur-->mvö (bu sadece biri) bi de mvö sinin tüm şarkıları
|
||
|
||
| korkmasam karanlıktan en baştan başlasam.... anlamsız sozlere artık hic bulaşmadan beklesem yanında... |
||
|
||
| hayat çok güzeldi durduk yere üzüldüm her doğum günüümde neden bir yaş küçüldüm yedi rengi görmeyen bir çocuktum büyüktüm gölge gibi bedensiz bir hayata büründüm (zakkum bende bir takıntı oldu sanırım )
|
||
|
||
| 1) yeni rüyam da güneşimle soldu yeni adamla yeni kadın doğmadan zordu ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana 2) durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm |
||
|
||
| Benden ayrı rüyadasın, umarım bir gün uyanırsın.. (Kıraç) |
||
|
||
| Beraberlik yaşlandıkca bir terkediş gencleşir.(zakkum-hipokondriyak) | ||
|
||
| sen doğru ben baya yanlış. bay doğruyla bayan yanlış. sanki herşey sana kalmış. dünya istediğin kadarmış. yok mu bu işte bir yanlış. herkes ellerinden kaymış. yalnız tahtında otur dur o zaman. |
||
|
||
| Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak... Kalbim ellerim kadar küçük değil!... Şebnem Ferah - Kalbim |
||
|
||
| görmüyor musun kabuk bağlamıyor kanattığın hiç bir yara hiç bir zaman geri dönmüyor kaybettiğin onca insan saat dört olmuş arıyorsun çaresini hüznün kederin acıdan başka dermanı yok ki boşvermiş bünyenin | ||
|
||
| Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçımda rüzgar Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Şimdi öyle uzakki geldiğim yollar Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz Bir çocuktum sevmiştim Avuçlarımda aynalar Gayret et güzelim elini uzat Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret düş sokağı sakinleri |
||
|
||
| hani görmek ister ya gözlerin bir saniye için canını verirsin ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ahh ben neyleyim... herşey yalan herkes sahtekar giden gitti kalan hep bin pişman herkes düşman herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda.. sonsuzluk önümdeydi hep ama gidemedim senden uzağa herkes düşman herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda... |
||
|
||
| Okulda defterime Sırama ağaçlara Yazarım adını Okunmuş yapraklara Bembeyaz sayfalara Yazarım adını Yaldızlı imgelere Toplara tüfeklere Kralların tacına En güzel gecelere Günün ak ekmeğine Yazarım adını Tarlalara ve ufka Kuşların kanadına Gölgede değirmene yazarım Uyanmış patikaya Serilip giden yola Hınca hınç meydanlara adını eyyy özgürlük...!
|
||