|
||
| Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçımda rüzgar Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Şimdi öyle uzakki geldiğim yollar Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz Bir çocuktum sevmiştim Avuçlarımda aynalar Gayret et güzelim elini uzat Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret düş sokağı sakinleri |
||
|
||
| hani görmek ister ya gözlerin bir saniye için canını verirsin ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ahh ben neyleyim... herşey yalan herkes sahtekar giden gitti kalan hep bin pişman herkes düşman herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda.. sonsuzluk önümdeydi hep ama gidemedim senden uzağa herkes düşman herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda... |
||
|
||
| Okulda defterime Sırama ağaçlara Yazarım adını Okunmuş yapraklara Bembeyaz sayfalara Yazarım adını Yaldızlı imgelere Toplara tüfeklere Kralların tacına En güzel gecelere Günün ak ekmeğine Yazarım adını Tarlalara ve ufka Kuşların kanadına Gölgede değirmene yazarım Uyanmış patikaya Serilip giden yola Hınca hınç meydanlara adını eyyy özgürlük...!
|
||
|
||
| özgürlüğün ülkesi adaletin simgesi teröristlerden kurtar bizi !!!!!!!!!! | ||
|
||
| "Hey dünyalı duysana sesimi uzaktayım Göründüğüm yerden inan çok farklıyım" Sakin-Dönsün |
||
|
||
| Yıkalım bu köhne düzeni Biz başka alem isteriz Bizi hiçe sayanlar bilsin Bundan sonra her şey biziz.. ![]() |
||
|
||
| ama ne yapsam ne yapsam neyi satsam da ben ölmeden ünlü olsam | ||
|
||
| O kadar çok şey var ki,birer birer söylesem bile çok ağır kaçar. | ||
|
||
| senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle... |
||
|
||
| uçan kuşlar martılar yeşil tatlı bir bahar çok güzel ya çok hoş
|
||
|
||
| DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN......... | ||
|
||
kaybolursam şarkı söyle... |
||
|
||
| filmimin sonu bir hüsran terk etti beni esas oğlan birbirimize kavuştuk derken yardımcı kadın oyuncu nerden çıktı nerden nerden yarım kalan hikayemiz |
||
|
||
| hayat keşke bukadar etobur olmasaydı... | ||
|
||
| ...bu şehirde bir kadın var, adı bana özel elleri var küçücük, yüzüyse çiçeklerinden güzel kimse bilmez benden başka bi kalbi var kocaman ama bana özel bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer göremezler...izin vermese asla üzemezler çözemezler...onun bir düşü var ki; asla bilemezler Onu neden sevemezler... bazen bakar gökyüzüne O, bulutları izler kuş olup uçmak,kanat çırpmak,o bulutları geçmek ister yemyeşil çimenlerde sırılsıklam koşmak ister bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister göremezler...kalbindeki elmasa erişemezler çözemezler...onun bir düşü var ki asla bilemezler onu nasıl sevemezler... bilemezler... hiç sevemezler... şimdi O kanatlarını rüzgara açmış, dur diyemezler yıldızların arasında o kadar parlak ki onu seçemezler başka sularda o... şimdi başka rüzgarlar arıyor başka yollara yürüyor... başka... başka... Cem Adrian - Bana Özel |
||