|
||
| HADİ DURMA AĞLA AĞLA YÜZÜNÜ ISLATMASANDA AĞLA BÖYLE KAHBEDİR DÜNYAA SON BULUR KOLLARINDA GRİPİN ÇOK SEVİYORUM HATTA ŞİMDİ DİNLİYORUM |
||
|
||
| Göçmen oldum yürür oldum. Kendi kendimi arar oldum. |
||
|
||
| Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin! |
||
|
||
| Bu mudur bana reva gördüğün kimseler bilmez bu bir kördüğüm. |
||
|
||
| ....kuşların kanadına yazdım adınııı eyy özgüürlüükkk bunun devamıda varda aklımda değil ama çok hoşuma gidiyo | ||
|
||
| Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şey Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyim... |
||
|
||
| ve hayat her şey yolundayken dur dedi artık..!! çok güzel gerçekten yaa.. |
||
|
||
| Ahlak beyinde Bel altında arayan zihniyetten bana ne,bana ne,bana ne Aslı-Dans Etmeye İhtiyacım Var |
||
|
||
| bumudur bana reva gördüğüm kimseler bilmeeezzz bu bir kördüğüm | ||
|
||
| Yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor herşeyi.. | ||
|
||
| neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz bile bile üstüme gelmene ne gerek var?? neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz bunca yaşanmış yıllarında hatırı var eğer hergün bu işkence eğer her gün bu karmaşa eğer hergün bu kavgaya katlanırım sanıyorsaaan sende yaz yaz yaz bi kenara yaz.... diye gidiyo bunu sadece mvö den dinliyorum hep çok hoşuma gidiyo şu sıralar | ||
|
||
Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şey Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyim... Gökhan Kırdar--Yerine sevemem haikaten güzel bir şarkı. Bu şarkı için Gökhan Kırdar'a teşekkür ederim. Hemde çok[/b] |
||
|
||
| gelme yanıma sen başkasın ben başka gitsem nereye kadar kalsam neye yarar herkes neden düşman herkes neden düşman |
||
|
||
| İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum |
||
|
||
| * Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık,hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık... | ||