|
||
senınleyım mutluluk kalbımde cozulmus
|
||
|
||
| yüzün herşeyi söylerdi, ama bakmıyor şimdi... |
||
|
||
| ellerin uzanmasın uzak dursun dedim sakın dokunmasın hayal ettıklerım bana yaklasmasın inancım yok benim..... aklıma bu geldii ya süperdir bncee |
||
|
||
| Hep saklandım ben Kendi dünyama Affet Nefret ettim senden(direc-t - hasret) ----sonuna kadar ask ya|yanimdasin sanmisim-----(şebo - mayın tarlası) ozledim seni bugun sebep yokken\uzansam hayallere dokunurum sandim bak\yillar gecmis ustumuzden\hala ilk gunku gibi aklimdasin\(110 - özledim seni) yoruluncaa ahh azalsan ve benim olsan(vega - yalnızca ben yüzlerce sen) platonik olma degmez ona ask sevmek degil yalan yalan dolan hersey yalan!(manga - yalan) atıyorum ahh seni içimden!!!ben desemde inanmaa!!!!!!!!(vega - desemde inanma) |
||
|
||
| ''senleyim,rüyadan farksız...tek özleyen sen değilsin...'' | ||
|
||
| ahhh bu hayat anlamsız bir şaka | ||
|
||
Bugun bıraz gergınım yıne sesım degışık gelebılır bıraz arkadaşım bu şarkı emre aydın ın değil,internete kendini emre aydın olarak tanıtan ibrahim şahindal adlı bir kişilğinmiş...Emre Aydın konusunda yazıyor...
ama sen anlarsın bana katlanırsın tuhaf laflar edebılr senı belkı uzebılırım ama sen susarsın cunku benı tanırsın. oyle cabuk kızma derdın hep bu kadarda kolay alınma o zaman benı sar hadı sarıl bana degısmez huylar bılrsın bı kerede sen dene alışmayı ben göğsüne yatarken oyle derın nefes alma bu ara ıhtıyacım var sana ellerımı sakın bırakma bana huzur veren tek yer senın yanın unutma... gun varıncaya kadar sabaha sakın hıcbi yere kalkma fazla bişi ıstemem sadece dur burda................................. ![]() emre aydın |
||
|
||
çok şaşırdım ya . ne yani şimdi şarkı emre aydın nın değil mi?
|
||
|
||
| evet değilmiş arkadaşım... | ||
|
||
| sözlerle yıpratılmış ağlarken gülen bir ben.. sessizce aldatılmış zavallı ezik bir ben.. benden uzakta doğmuş beni besleyen bir ben.. bazen başkası olmuş ölüp dirilmiş bir ben .. herkesi dostu bilen herkesten kopuk bir ben. kurban_ben |
||
|
||
'Hayatımdan çok memnunum 'Aşk bitti,aşk aptallıktı Bir de sigarayı bıraksam Kimse tutamaz beni Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam' Mor ve Ötesi/daha mutlu olamam çok anlamlı...Senelerdir modası geçmeyen bir şarkı... |
||
|
||
'Hayatımdan çok memnunum 'Aşk bitti,aşk aptallıktı Bir de sigarayı bıraksam Kimse tutamaz beni Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam' Mor ve Ötesi/daha mutlu olamam çok anlamlı...Senelerdir modası geçmeyen bir şarkı... Bundan güzel sözler olabilir mi ya? |
||
|
||
| içimden şehirler geçiyor her durakta duruyor inmiyorsun seni en sıcak ben öperdim kimbilir ama sen bilmiyorsun_ | ||
|
||
| gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasın | ||
|
||
| benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca... |
||