|
||
* Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık,hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık... ferudun düzağaç-alevbu sözler benimde çok hoşuma gider |
||
|
||
| TOKİO HOTEL-durch den monsun Hier drin ist es voll von dir und leer Und vor mir geht die letzte Kerze aus. Ich warte schon 'ne Ewigkeit Endlich ist es jetzt so weit Da draußen ziehen die schwarzen Wolken auf. İşte burada her şey seninle dolu ve sensiz boş Benim son mumum da sönüyor Çoktandır sonsuzluğu bekledim durdum Nihayet sona kavuştum Dışarıda kapkara bulutlar görünüyor TOKİO HOTEL-rette mich Komm und rette mich ich verbrenne innerlich Komm und rette mich ich schaffs nich ohne dich Komm und rette mich,rette mich,rette mich Gel ve kurtar beni Yanıyorum görmüyor msun? Gel ve beni kurtar Sadece sen özgür kılabilirsin beni Gel ve kurtar beni TOKİO HOTEL-ich bin nicht ich Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist Bin ich allein Und das was jetzt noch von mir ubrig ist Will ich nicht sein Draußen hängt der himmel schief Und an der wand dein abschiedsbrief Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist Bin ich allein Ben, ben değilim sen yanımda yokken-Yalnızım Ve bu benden geriye kalan olmak istemiyorum Dışarıda gök eğilmiş Ve yerde veda mektubun Ben, ben değilim sen yanımda yokken- daha çok (Yalnız)olmak istemiyorum çok güzel ve anlamlı şarkılar |
||
|
||
| Tüm sehir ağladı sen gittin diye Mecbur musun hep en uzağa gitmeye.. |
||
|
||
| bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım hiç anlamadılar....... asla eskimeyecek çk az şarkıdan biri |
||
|
||
| evreni gördüm sıkı olaydı binlerce insan ölürken netekim bi şey yapmasdık sadece bakardık bu kadar kaos bize fazlaydı bir darbe geldi başıma erdalı gördüm darağacında on altı yaşında ölürken netekim.... |
||
|
||
| öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın... duman YÜREKTEN |
||
|
||
| kararlıyım seni bu kez tamamen hayatımdan çıkarmaya kararlıyım sana ait senin olan ne varsa bir gecede yakmaya yoruldum dağılan hayellerimi toplamaktan fazlasıyla yorgumum bir hayal pereste aşık olmaktan ister kapıyı çarp git ister kal feryadet yanlız bu güne bugünüister ister milat kabul et bensiz geçen bu günü istersen milat kabul et kararlıyım seni bu kez tamamen hayatımdan çıkarmaya kararlıyım sana ait senin olan ne varsa bir gecede yakmaya yoruldum dağılan hayellerimi toplamaktan fazlasıyla yorgumum bir hayal pereste aşık olmaktan ister kapıyı çarp git ister kal feryadet bugün ayrılıyoruz birtek bunu kabul et ister kapıyı çarp git ister lak feryadet yanlız bu güne bugünü ister ister milat kabul et bensiz geçen bugünü istersen milat kabul et ****şu günlerde dinlediğim en güzel, en anlamlı, en kusursuz, en çaresiz şarkı bu..tıpa tıpı nasıl oldu anlayamadım.. hayalperestim.... |
||
|
||
| Yönetici olabilirim aslında Yapamayan yönetir derler ne kadar güzel söylemiş yav
|
||
|
||
| maymundan geldiğim şüpheli belki Yaşlandıkça katıra gidiyorum en azından orası belli çok tatlı yav ![]() galiba yine taktım
|
||
|
||
| life has betrayed me once again, i accept that some things will never change. i've let your tiny minds magnify my agony, and it's left me with a chem'cal dependancy for sanity. ..hayat...bir kez daha bana ihanet etti. bazı şeylerin hiç değişmeyeceğini kabul ettim küçük beyinlerinizin benim ıstırabımı büyütmesine izin verdim. ve o benim akıl sağlığımı kimyasallara bağlı bıraktı. |
||
|
||
| çaresi derdimden daha zor-bu cümleye bayılıyorum tam beni anlatıyo nevin sen gibi şarkısı | ||
|
||
| Sabah kalktım kahvaltı yok Vapur kaçmış telaşım yok Simit attım martılar tok Çünkü sen yoksun!... Okullarda ders başlamış, Trafikte uçak kaçmış, Görüşmeler gecikmeli Çünkü sen yoksun!... Akşam oldu boş bir oda, ben aynı yerdeyim hala Uyudu diyorlar zamana Çünki sen yoksun!... Güldür onu gel yarına!... Sakin - Gel Artık |
||
|
||
| hayat o kadar acımasız ki sevgilim verdiği her şeyi geri alır da sonu gelmez |
||
|
||
| yeminler bozulmak için söylenir sessizliğin tadını çıkar |
||
|
||
| yapraklar yatağın olsun kırlangıçlar arkadaşların yıldızlar yorganın olsun hem zaten gökte işsiz güçsüz duruyorlar... ![]() TEOMAN-RAPSODİ İSTANBUL
|
||