|
||
| Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar..."Mor ve Ötesi-Bir Derdim Var" All this time I can't believe I couldn't see, Kept in the dark but you were there in front of me(İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman.Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin)"Evanescence,Bring me to Life" Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense dünyanın bir ucunda tek başımayım! "Şebnem Ferah,Can kırıkları" Ölürken bile yanımda ol sevgilim.Cennet bile çekilmez sensiz.Ah ben neyleyim!!"Çilekeş-Kendimden Geriye" Rüyamda gururluydum,biliyordum diyordum,inanmak lazımmış meğer iskambil fallarına.Uyandım bakakalıdım hayali bir parmağın bıraktığı yazıyla pencere camının buğusuna:Hoşçakal..."Teoman-Kupa Kızı Sinek Valesi" |
||
|
||
| hello. I'm the lie living for you türkcesi: merhaba ben senin icin yasayan bir yalanim Evanescence - Hello |
||
|
||
| serpiLmiş hayaLime gubar-ı gam ve ızdırap... ne sakinLik gördü yüzüm,hayatımız hep curcuna... yanan ışıkLarımı kapLayacak kadar karanLığım var..! |
||
|
||
| maskenle gizlediğin o sensin inkar edersin ne diye söyle çilekeş-hit dalaşı |
||
|
||
| boğulurdum her sağanakta yüzmeyi öğrenmişim sanki bugün |
||
|
||
| Tüm şehir ağladı sen gittin diye mecbur musun hep uzağa gitmeye Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle Anıların, umutların, kaldı bende Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin |
||
|
||
| nefes bile almadan seviyorum seni... |
||
|
||
| kim demiş ülkem geri kalmış / onlar bilmez onlar bilmez bakarla yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi ... |
||
|
||
| Bir kere olsun n'olur n'olur Göz göze gelsek senle,sonra Dursa bir anda tüm yalanlar Unutsak neymiş dünya hali! ![]() Yasemin Mori
|
||
|
||
| O rüzgardı İçinde yıllardır unutulmaya çalışılmış bütün belaları Ve korkuları taşıyan O bir yangındı Huzursuz ve vahşi Ve sen bu ateşe bir pervane gibiydin Aşk kalplerin cenaze törenidir Ve zulüm için bir gazel Melekler kan ağladığında Açmakta olan şeytanın çiçeklerine HIM-The funeral of hearts |
||
|
||
| Bir sandalye çek ve otur Mumlar var mumları yak Anlatacaklarım uzun Uzundur yollar ve Her ne yöne gidersen git,beter gibi sonsuz ama yoksun nedenin yoksa Yoksun nedenin yoksa!!! Yasemin Mori
|
||
|
||
| dünya döner tek bir yana, doğsun diye gün bir daha... bende döndüm tekrar sana.. sönmek için yana yana.. YÜKSEK SADAKAT - AŞK DURDUKÇA |
||
|
||
| Huzur desen huzur verir Bu macera uzun değil Dışarda bir oyun döner Kazanmayan küçümsenir Kusursuz insan olmuyor Gözyaşları durulmuyor Bir yerde bir ışık söner Düşünmeden uyunmuyor Dönüp dolaştım hep aynı yerlerde Neden nasıl niye benzerim nerde Bir ben kaldıysam düşünüp duran Bir ben kaldıysam üzülüp duran Bir ben bir ben bir ben Bir ben bir de sen belki birden Ogün Sanlısoy - Bir Ben |
||
|
||
| Bir çocuğumuz olursa Adı deniz olmalı Deniz kadar engin Deniz kadar çoşkun Deniz kadar sıcak Deniz kadar güzel hüseyin karakuş-Adı Deniz Olmalı |
||
|
||
| Running through the monsoon, Beyond the world, To the end of time, Where the rain won't hurt Fighting the storm, Into the blue, And when I loose myself I think of you, Together we'll be running somewhere new And nothing can hold me back from you. tokio hotel |
||