|
||
| şimdi söyle sence biz aşık mıyızz gece mor ve ötesi cambaz şarkının tamamı bide en güzeli kazım koyuncunun işte gidiyorum şarkısı
|
||
|
||
| I'm Miss American Dream since I was 17 Don't matter if I step on the scene Or sneak away to the Phillipines They still got pictures of my derriere in the magazine You want a piece of me? You want a piece of me… Britney Spears. |
||
|
||
| güneşin ufka değdiği yer oraya git ama yine gel döneceksin diye söz ver böylesi hepsinden güzel git özlet kendini yine gel döneceksin diye söz ver dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan yaktık seninle biz bir yangını yenibaştan dinle uzaktan küllerin arasından madem herşey biter yine başlar yenibaştan bana ne olur ellerini ver gideceksin ama yine gel döneceksin diye söz ver.. |
||
|
||
| believe in me this life's not always what it seem believe in me cause I was made for chasing dreams Staind - Believe |
||
|
||
| I don't know how to live without your love I was born to make you happy Cause you're the only one within my heart I was born to make you happy Always and forever you and me That's the way our life should be I don't know how to live without your love I was born to make you happy |
||
|
||
| Sorsan sorun yok mudur dünya sorunla kaynar Dokunsan bin ah dinlersin herkes kendinde sanar Sorsan sorun çok mudur dünya soruyla kaynar Bulsan cevap gizlidir herkes kalbinde saklar |
||
|
||
| Bir kaç gün ya Bir kaç hafta Üç gün yirmi üç dakika Sonrasıydı her şey donarken Bildik bir ses olmuştun ya, Sonunda bir ben duyan Kaçırdım orda bakarken hayaline... Bir defa kalsam yanında Hayat güzel hikayemde kalınca Bir ses duydum, sen sanmıştım Ta derinden, içlerdeyken, Sorma sen, sus, her şey bağırırken Bildik bir ses olmuştun ya, Sonunda bir ben duyan Kaçırdım orda bakarken hayaline Sakin - Bu defa |
||
|
||
| sakın çıkma patika yollara o dağlara BİZ BÜYÜDÜK KİRLENDİ DÜNYAAA fırat abim saolsun
|
||
|
||
| adı olmayanların sesi de yok mu..? asmayalım da besleyelim mi..? durdum durdum kendime güzel bi ağ ördüm..kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm.. kutsal aklın nerdeee..(diye devam eden nakarat) ![]() nazik bir katil doğurmuşsun ve kazanmış.. atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara..? durdum,sustum,gülümsedim gözümü açtım ben değiştim.. daha mutlu olamam.. iyi ki varsın..iyi ki yokum.. rüyası insana yalan söyledi.. |
||
|
||
| o kız kapıdan koşarak çıkıyor koş seni her ne mutlu ediyorsa istediğin her neyse Sen o kadar özelsin ki ben de özel olmak isterdim Ama ben kimsenin hoşlanmadığı,uzak durduğu, tuhaf biriyim Bu dünyada ne işim var ki? Buraya ait değilim... creep-korn(cover) |
||
|
||
| gitsem nereye kadar kalsam neye yarar asmayalım da besleyelim mi zamanın ruhu terkediver dünyayı kısacası mor ve ötesi nin tüm sarkıları veee.. unut beni sevgilim ben unutmuyorum kestiğim ümitlerden yelkenler yaptim böyle kahpedir dünya karismasin kimseler bize simdilik bu kadar ![]() |
||
|
||
nefes bile almadan seviyorum seni... bunu duyunca bende vayyyy be demiştim |
||
|
||
| Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana!... Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana |
||
|
||
| yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi... |
||
|
||
| Dediler hayat pembe bir elbise Dediler hayat güzel sevince... ![]() |
||