|
||
| tüm dünya senin kadardı oda zaten bana yeterdi başka bir şey istemeden..
|
||
|
||
| *And if I bleed, I'll bleed, Knowing you don't care. And if I sleep just to dream of you I'll wake without you there, Isn't something missing? *When will you carry me home like the wounded star in the movie When will you carry me home take it back to the start when you knew me Cause’ when you talk to me that way, I’ll be a million miles away I guess it’s just another day in love *I'll be there as soon as I can But I'm busy mending broken pieces of the life I had before (Aslında tümü ama en çok bu bölüm )*No one has to hear, the sound of people laughing at their fear, and the ocean and sun are always there, to make you happy if you're feeling scared of the darkness |
||
|
||
| görüsün elbet, hayat geçermiş, baş kaldırdığın güçler kendinmiş biter tabii, okullar da biter ya adam olur bu çocuk, artık farkında yaklaşık tam yıllar doldurdum göründü zevkler, şaşırmış oldum bu renkli oyun sonsuz kalır ya şimdi nerde o güvenli alan? Sakin - Boşverenzi * |
||
|
||
| Ellerimde kan , yüzümden akar. Kime ne? Banane? Bu aşk beni yorar. | ||
|
||
| ben başı önünde rüzgar nerden eserse evet diyen biri olamam içimden gelen sesi dinlerim durmadan ister çok güçlü ol ister kahraman ben istemezmiydim seni andığımda gülümseyebilmeyi sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin sahibin değildim sadece sevgilindim |
||
|
||
| dünüm yok yarınım sır.. | ||
|
||
| that last kiss I'll cherish (bu son öpücüğü bağrıma basacağım) Pink-Who Knew |
||
|
||
| aşık olur duvarlara yazarım yazarım sen yazamazsın geceleri mezarları kazarım kazarım sen kazamazsın kar altında çırılçıplak koşarım koşarım sen koşamazsın canım ister buralardan kaçarım kaçarım sen kaçamazsın aklını kullan adını çıkar deliye hergün bayram eğlenmek kalır geriye Barış Akarsu - Adını Çıkar Deliye |
||
|
||
| sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim.. şebo-daha iyi olmazmıydı?
|
||
|
||
| kahramanlar gibi ol istedim sende hayali bir resimdin sende onlar gibi sevdin oynamayı... güler - hayali resim |
||
|
||
| Sevgiyi herşeyin üstünde tuttum oysa, Kanayan kalbimi bana bakmayan gözlerine bıraktım Murat Yılmazyıldırım - Adsız Sevgi |
||
|
||
| adımı duymayın kaç yazar? kalbim tanıdığım en içten yazar. sagopa kajmer-terapi |
||
|
||
| senin gibi beni kimse sevmedi bekledim gittiğin günden beri senin gibi beni kimse sevmedi dönmedin gittiğin yerden geri |
||
|
||
| Kelebek kadar ömrümüz var Sevmek lazim, hemen baslayalim Kaybedecek daha neyimiz var Ask için ne gerekiyorsa hepsi bende var Nefes bile almadan seviyorum seni Sarmasiklar gibi sardin kalbimi Degistirdin kanimi koydun zehrini Örümcek gibi ördün zihnimi Düsündükce daha çok isterim seni Nefes bile almadan seviyorum seni Içimde dolasan alkol gibi Sana gitgide sarhos oluyorum Ruhumu kaybetmis gibi Sadece senin için yasiyorum Nefes bile almadan seviyorum seni redd-nefes |
||
|
||
| i'll wait for you there like a stone..! (beklerim seni orada bir kaya gibi!!...) audioslave - like a stone |
||