|
||
| bir karamel tadıysa dünya senin ağzında gittikçe azalan her nefes aldığında... <tEOmaNN>
|
||
|
||
| HAYAT BİZİ BÜYÜTTÜĞÜ GİBİ BUDAYABİLİRDE YARIMIZ TOPRAĞIN İÇİNDE....!!!! | ||
|
||
| koş çabuk kahraman ikarus senin günün güzel yüzün kazınır istersen =sakin-ikarus başarsa= kokumdasın ki güç bela sürünüp bulduğum =sakin-laleler beyaz= |
||
|
||
| Hayat Doğuda sessizlik Suskunluk anlamında Batıda ise Değerli bir taş sanki Susmak doğuda Erdem Meziyet anlamında batıda ise Değersiz bir hak gibi Ayır bizi boğaziçi Kutsa beni atlatmadan Gülmek Doğuda utanç Kibir anlamında Batıda ise Doğal bir istek sanki Bilgi Doğuda saygınlık İtibar anlamında Batıda ise Paraya endeksli Ayır bizi boğaziçi Anlat bizi ayırmadan Aci, ağrı ve sonsuz çile Politikayla yok hiç bir dilde Kargo - Boğaziçi |
||
|
||
bir karamel tadıysa dünya senin ağzında çok güzel bir şarkı bu ya sözlerine de bitiyorum gittikçe azalan her nefes aldığında... <tEOmaNN> ![]()
|
||
|
||
| kimseler görmesin.. kimseler bilmesin..benimle yaşasın ölsün bu sevda. | ||
|
||
| Bugün yokki yarın olsun düşünme kaybolursun... | ||
|
||
| Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o ya ben Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben |
||
|
||
| kadehinde zehir olsa, ben içerim bana getir. dudakların mühür olsa, ben açarım bana getir. ağladığın geceleri, kalbindeki acıları çekinmeden bana getir, sen tükenme beni bitir. ![]() |
||
|
||
bir derdim var artık tutamam içimde!!!!!!!!!! sabahtan aksama kadar hiç sıkılmadan dinlediğim şarkı
|
||
|
||
| yarışmadı yenilmedi açık seçik sizle oynamadı gerilmedi sanılmasın yine basmış onu bulantılar yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar ah eğleniyor kendi başına ah neşesi yeter ah umurunda mı sandın bu dünya ah neşesi yeter konuşmadı hiç duymadı açık seçik sizle takılmadı daralmadı DUMAN - AH su sıralar favorım ![]() |
||
|
||
| sometimes i need to remember just to breathe... (bazen nefes almayı hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum) linkin park - don't stay |
||
|
||
| Hayalperestsin güzel hayaller içinde. Çok gençsin yalnış insanlar kalbinde. Çok gençsin... Çok gerçeksin... Bu yüzden çok güzelsin... Teoman sen bir efsanesin |
||
|
||
| Seni sorana her yanım dedim... | ||
|
||
| alla alaa bad_dream yazmıs ama senı sorana her yanım derım ...ve dahasını da eklerım
|
||