|
||
| gözlerin bile donmuş o kadar soğuksun ki elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım beni yudumlar mıydın? |
||
|
||
| BenimLE YaşasıN Ölsün Bu Sevda... | ||
|
||
gözlerin bile donmuş .......
o kadar soğuksun ki elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım beni yudumlar mıydın? |
||
|
||
| Beni Bir Mülteciyim.. | ||
|
||
| Birden çıktım viraneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara.... | ||
|
||
| ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni |
||
|
||
| İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim... |
||
|
||
| ya herşeyim ya hiçim.. | ||
|
||
| bitti sandığın her yol yeni bir başlangıçtır,anlarsınki gökyüzü uçurumlarla başlar. sevdayı öksüz sanma,herkesin bir gönlü var keşfetmek için aşkı,bunlar en güzel yaşlar... |
||
|
||
tutsak bu yürek seninle dolu,sevgisiz öksüz bir çocuğum gözyaşı gibi çaresiz sensiz ama seninle ben sen olmuşum ben sen değil...
|
||
|
||
| Muse-İnvincible Takip et Düşlerimizi gerçek yap Savaşmayı bırakma İyi olacaksın Çünkü bu evrende senin gibi birisi daha yok Korkma Aklının gizlediğinden Karşı koymalısın İnandığın şey için karşı koymalısın Ve bu gece içtenlikle söyleyebiliriz ki Birlikte biz yenilmeziz Ve savaşım boyunca Bizi yıkacaklar Ama lütfen bu şansı kullanalım Olayları iyileştirmek için Ve bu gece içtenlikle söyleyebiliriz ki Birlikte biz yenilmeziz Çok seviyorum bu sözü Hatta sınavlara girmeden önce dinlerim hep nedenini bilmiyorum ![]() |
||
|
||
| Zaman yok kucağında tek bir an bile yeter bana zaten.. | ||
|
||
| Çocuklar ve Hayvanlar tüm gece yanlız konuştular Öğrenince oyunu o masal yine başladı... |
||
|
||
| sensiz anlamsızlığımı anladım.. (: | ||
|
||
| elimde boş bir tabanca dua etki patlasın.... ortağım oldun çok oldun,iyiki yarına yoksun aldım verdim ben seni yendim....
|
||