|
||
| ne umut kaldı içimde, ne gözümde gözyaşı. nasıl aşsam, yüreğimdeki uçurumları. zardanadam - kaçacağım |
||
|
||
| Düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum | ||
|
||
| Oysa ben bu gece yüreğim elimde sana bir sırrımı söyleyecektim... | ||
|
||
| Gözlerde bitmişse yürekte aranmaz.. | ||
|
||
| Anlıyorsun değil mi ? | ||
|
||
23'ün tamamı... ![]() çok güzel sözleri var yaa... |
||
|
||
| Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda Bedenim sağlam bulunmuş; yüreğim paramparça ----------------------------------------------------------------- Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen? Why does it always rain on me? Even when the sun is shining I can't avoid the lightning ----------------------------------------------------------------- Stand my ground, I wont give in No more denying, I got to face it Won't close my eyes and hide the truth inside If I dont make it, someone else will Stand my ground ---------------------------------------------------------------- |
||
|
||
| Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen? Why does it always rain on me? Even when the sun is shining I can't avoid the lightning evet bence de bu sözler de güzel ![]() Travis işte ya
|
||
|
||
| Sen küçük bir bebektin Neler neler öğrendin Çiçeksiz bahçemizde Kurşunlarla dans ettin Kalbini kırmak gibi olmasın ama Yalan söylediler sana.. |
||
|
||
| Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede... Barış Akarsu - Kimdir O |
||
|
||
| Hayatima asma bir kat yaptim yeni bir ask birde cek yat kattim tam mutlu olurum burda derken 3.1'e bile dayanamadim tepeme yikildi... Malt- deprem |
||
|
||
| hayat o kadar zor mu atılırmıyız oyundan benzemessek onlaraaaaaaaa...... |
||
|
||
| derin,siyah,isimsiz bu boşluğa düşerken düşünme,peşimden atla..... | ||
|
||
| O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca yalnızca duygularıyla soydu sezen aksu-bir çocuk sevdim |
||
|
||
| Bakma öyle herşey elinde Birşey söyle kendi dilinde Kendimiz olsak bir dakika . . Dorian - yeniden hayata |
||