mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: Nil Karaibrahimgil

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9

KroniKVaKa 23.06.2008 22:18:20
 çok şeker bi kız özellikle giyimine bayılıyorum çok farklı giyim tarzı var.

ayıp_olmaz_mı 27.06.2008 18:04:24
giyinişi çok sıradışı.. seviyorum giyinişini sesi de fena sayılmaz bazı şarkıları güzel baya

denis-mvö 27.06.2008 21:02:25
bence başarılı şarkılarını bazen dinlemek oldukça zevkli bazen de bayar... Wink Roll Eyes

çorap 27.06.2008 22:42:57
çorap reklamı dahil toptan seviyorum. Grin

burakpurple 30.06.2008 06:54:29
çorap reklamı dahil toptan seviyorum. Grin
Grin Grin Grin

szn_mor 01.07.2008 11:07:57
tarzı bana pek uymasada peri şarkısını çok seviyorum

derin miray 12.07.2008 17:30:06
Yaşı ilerlese dahi kendisini hala ergenlik çağında gibi gören, Şirin olduğunu zanneden pop sanatçısı..

alen 17.08.2008 11:19:06
Bence çok şeker.Şarkıları da çok eğlenceli.Ben punk rock dinleyen biri olarak bazen Nil dinlerim ve hiç sıkılmam aksine çok eğlenirim.Şu bütün kızlar toplandık yok mu?!İnsanı tam havaya sokuyor yaaa... Cheesy

immortal_deniz 17.08.2008 11:27:49
'Xl' döneminden beridir takip ettiğim sevimli insan.Onun farklı olmak için kendini kastığını düşünenler var ama ben aynı görüşte değilim.Neyse o gözüken biri olduğunu düşünüyorum ve çok basit şarkı sözleri olsa da içtenliğinden ve farklı olduğu için dışlanmayı umursamadığından dolayı seviyorum Nil'i.Tabi Boğaziçi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu olması dolayısıyla gıptayla ve azıcık da kıskançlıkla baktığım insandır kendisi,ayrı mesele Grin Grin Cheesy
Nil Fm kasetini hala saklarım Cheesy Grin

burakpurple 17.08.2008 19:17:28
'Xl' döneminden beridir takip ettiğim sevimli insan.Onun farklı olmak için kendini kastığını düşünenler var ama ben aynı görüşte değilim.Neyse o gözüken biri olduğunu düşünüyorum ve çok basit şarkı sözleri olsa da içtenliğinden ve farklı olduğu için dışlanmayı umursamadığından dolayı seviyorum Nil'i.Tabi Boğaziçi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu olması dolayısıyla gıptayla ve azıcık da kıskançlıkla baktığım insandır kendisi,ayrı mesele Grin Grin Cheesy

bende cd si var.orcinal  Grin

o doğuştan farklı bence...farklı olmak için çaba sarfetmesine gerek yok.

immortal_deniz 17.08.2008 19:29:48

Bence de.Kasmadan da özgür ve özgün bir kız  Grin

burakpurple 17.08.2008 19:30:29

Bence de.Kasmadan da özgür ve özgün bir kız  Grin
morda çok yakışıyor kendisine bence.  Grin

çorap 18.08.2008 00:47:24
bence bu ülkede ergenlik çağı bunalımında bir müzisyen varsa o da hande yenerdir.neyse şimdi onu karışytırmayayım Roll Eyes.aklıma kek şarkısıyla ilgili söyledikleri geldi paylaşayım dedim.kendisi kek'i yazdığında ablasına göstermiş ve ablası çok saçma bulmuş."saçamalama konserlerde millete sana kek yaptım mı dedirteceksin bunu kimse söylemez"demiş ama sonra bu şarkı albüme girmiş ve nil de"bunu konserde anlatıp "ablam bana böyle böyle demişti ama herkes de söylüyor" demiş.bence bu samimi olmaktan kaynaklanıyor.son dönem şarkılarının bir çoğunu fazla beğenmesemde ilk iki albümü nil dünyası ve nil fm favorimdir ve her zaman dinleyeceğim albümlerdir.ayrıca kendisinin bütün giysileri yürütme gibi bir fantastik bir hayalim var:) ilerde bir gün imajmakerlığını yapabilirim. Tongue Grin

morr vee ötesi 24.08.2008 15:44:43
çok tatlı ve başarılı buluyorum kendisini Grin

esu 24.08.2008 15:55:08
şarkıları çok hoş  Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9