|
||
giyimini, tarzını çok beğendiğim tek sanatçı
|
||
|
||
hani bazen can sıkıntısı bi bunalım gelir üzerinize işte o an nil dinlenilebillir bence iyi geliyor hakikatten sadece sebepsiz yere kendimi mutlu hissetmek istediğimde dinlerim ve iyi de gelir etkiler benii giyimi konusunda bişey diyemeyeceğim yorumsuzzum en sevdiğim şarkısı pırlantaa ne alaka ben de bilmiyorum
|
||
|
||
giyimini, tarzını çok beğendiğim tek sanatçı aaa evet bende çok beğeniyorum
![]() |
||
|
||
Vay be NİL 32 yaşında mı şaşırtıcı daha genç gözüküyo yav
|
||
|
||
| çok şeker biri bence.. | ||
|
||
Vay be NİL 32 yaşında mı bkz.yaşını göstermeyen insanlar şaşırtıcı daha genç gözüküyo yav ![]()
|
||
|
||
Vay be NİL 32 yaşında mı bkz.yaşını göstermeyen insanlar şaşırtıcı daha genç gözüküyo yav ![]() ![]() |
||
|
||
| arkadaşlar bişey sorcam ben; nil, pelin şarkısını pelin batu'ya yazmış diye duydum, kuzen dedi.harbi öyle mi yaa şarkıda çok esrarengiz (mor bana gitmez pelin'e gider derken ne demek istemiş acaba nil???) bir dinleyin bence ben sözlerini yazayım buraya hemen.(nil dünyası 2002 albümünde şarkı) eğer öyleyse nil bitenesin sen yaa özgür kız ![]() Pelin Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in bir stili var Mesela aşık olmaz Biz hepimiz buluşuruz Pelin'in vakti olmaz Bak Pelin'e Pelin'e Mor bana gitmez Pelin'e gider O beni sevez Pelin'i sever Kader bana gülmez Pelin'e güler Kimse beni çekmez Pelin'i çeker Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in aşkı şuymuş Dünyada bulunmaz Pelin'in fikri buymuş Pelin'le yarışılmaz Bak Pelin'e Pelin'e... |
||
|
||
YA ÇOK ŞEKER BİR KIZ GİYİNİŞİ ŞARKILARI DÜŞÜNCELERİ. SAÇMA ŞEYLER YAZDIĞI DÜŞÜNÜLSE BİLE ÖZÜNDE ANLAMLI ŞEYLER VAR O DA GENÇLERİ ANLAYAN BİRİ
|
||
|
||
arkadaşlar bişey sorcam ben; ben sanmıyorum pelin batu'ya yazıldığını.bir mor bana gitmez,pelin'e gider cümlesinden çıkmaz bu anlam nil, pelin şarkısını pelin batu'ya yazmış diye duydum, kuzen dedi.harbi öyle mi yaa şarkıda çok esrarengiz (mor bana gitmez pelin'e gider derken ne demek istemiş acaba nil???) bir dinleyin bence ben sözlerini yazayım buraya hemen.(nil dünyası 2002 albümünde şarkı) eğer öyleyse nil bitenesin sen yaa özgür kız ![]() .bence! ki pelin de sevdiğim bir şarkıdır,pelin batu'yaysa fikrim değişebilir
|
||
|
||
arkadaşlar bişey sorcam ben; O yönde söylentiler hep oldu fakat şarkının çıkış tarihi bu şarkının kesinlikle iddia edilen şeyle ilgisi olmadığını kanıtlıyor
nil, pelin şarkısını pelin batu'ya yazmış diye duydum, kuzen dedi.harbi öyle mi yaa şarkıda çok esrarengiz (mor bana gitmez pelin'e gider derken ne demek istemiş acaba nil???) bir dinleyin bence ben sözlerini yazayım buraya hemen.(nil dünyası 2002 albümünde şarkı) eğer öyleyse nil bitenesin sen yaa özgür kız ![]() Pelin Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in bir stili var Mesela aşık olmaz Biz hepimiz buluşuruz Pelin'in vakti olmaz Bak Pelin'e Pelin'e Mor bana gitmez Pelin'e gider O beni sevez Pelin'i sever Kader bana gülmez Pelin'e güler Kimse beni çekmez Pelin'i çeker Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in aşkı şuymuş Dünyada bulunmaz Pelin'in fikri buymuş Pelin'le yarışılmaz Bak Pelin'e Pelin'e... |
||
|
||
albüm 2002 sorgun ormanları olayı 2005 arada 3 sene kaybım var nasıl atlamışım ben bunu..hımm buradan bişey çıkmaz acayip üzüldüm şimdi ![]() valla pelin şarkısını dinlerken aklıma hep pelin batu gelecek bundan sonra kabus gibi ![]() açıklama için sağolun Deniz ve çorap (çorap, bence öyledir sen yine de pelin batu'ya yazılmış gibi dinle )
|
||
|
||
| aybenle düetleri süperdi biraz çocukça gibiydi ama eğlenceliydi | ||
|
||
çok seviyorum nil'i ya ![]() yeni albümü aralıkta çıkıyormuş hadi hayırlısı
|
||
|
||
çok seviyorum nil'i ya hayırlısı diyelim daha ben cansız mankenle yaptıgı dansı unutmadım ![]() yeni albümü aralıkta çıkıyormuş hadi hayırlısı ![]()
|
||