|
||
tarzıyla tek ve yek. ayrıca çok da güzel
|
||
|
||
| ben severim yani onun türünde bir tek nili dinlerim ben aptal mıyım -yaş onsekiz - akbaba favorimdir | ||
|
||
Çok başka gibi duruyo yhaa ki başkada bence.Şarkı sözleri giyimi düşünceleri lafları falan gerçekten kendine has bi tarzı olduğunu belli ediyo.Bende dinlerim en çokta Xl'ı severim )
|
||
|
||
| çok şeker bir kız.şarkıları anlamsız gibi gözükse de gençleri çok güzel anlattığını düşünüyorum.şarkıları süper | ||
|
||
| Yaş 18 adlı parçası o dönemi ve o anı ve sonrasını 3-4 dakikaya sığdırmış. bu kıza her geçen gün daha da gıpta ile bakıyorum.. | ||
|
||
| yasş 18 gercekten baya güzel olmus daha önceden bu kadar bi yakınlık duymazdım aslında ama o sarkısından sonra biraz daha dinleme istegi oluyor insanda |
||
|
||
rolling stonedaki röportajda,savaşa hiç gerek yok için nil karaibrahimgilin plak şirketine de teklif gönderildiği ancak onların bu teklifi 'mor ve ötesi loserdır.onlarla takılanlar da loser olur'diyerek reddettiği yazılıyor..o yüzden nil karaibrahimgile çok kılım ;Dgeri kafalı
|
||
|
||
| ben şarkılarını dinlerim |
||
|
||
| yaş 18 şarkısı çok güzel ve anlamlı aybenle yaptığı düetlede kendini ortaya koymuş | ||
|
||
| şarkılarının sözleri eğlenceli bencee.. denk gelirsem dinliyorum.. | ||
|
||
| bende nili çok seviyorum o tarzıyla bambaşka biri.... | ||
|
||
| özellikle peri şarkısı çok hoşuma gidiyo... | ||
|
||
| geçen gün en iyi video klip ödülünü aldığı için uyuz olduğum kişi..(zaten sevmezdim..) | ||
|
||
rolling stonedaki röportajda,savaşa hiç gerek yok için nil karaibrahimgilin plak şirketine de teklif gönderildiği ancak onların bu teklifi 'mor ve ötesi loserdır.onlarla takılanlar da loser olur'diyerek reddettiği yazılıyor..o yüzden nil karaibrahimgile çok kılım ;Dgeri kafalıAynen nasıl bir düşüncedir bu loser'mış mış mış mışız.Mvö ki herzaman şarkılarında bataklığa giden yolu değil çıkışa götüren kaybederken yetişen şarkı sözleriyle bir şeyler ifade etmeye çalışan görmemizi sağlayan gruba bu sözü diyen bir insan.Anlam veremedim tuhaf! Ki ayrıca Türiye Cumhuriyeti'nde ondan daha rüküş bir insan görmedim. |
||
|
||
| hayat bazen birini seçer bütün güzel sözler peline geçer kader bana gülmez pelin'e güler kimse beni çekmez pelin'i çeker bak pelin'e pelin' mor bana gitmez pelin'e gider o beni sevmez pelin'i sever ben böyle bir şiirini biliyorum arkadaşlar benim aklıma direk harun geldi
|
||