|
||
| NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ HALA ANLAYAMAYANLARDANIM NİL İ TANIMLAMAK İÇİN SADECE 'ÖZENTİ' KELİMESİ YETİYOr GALİBA |
||
|
||
| "peri" adlı şarkısında Nil'e eşlik eden Ceza'nın kardeşi Aybenle süper ama süper yakışmışlar,,Nil'i dinlemem ama güzel şarkıları var,,,bu arada Ayben de çok süper,,, | ||
|
||
| çok tatlı biri şarkılarıda öyle agızda dolanıcak laflar bululuyor hep şarkılarında hem kendine has bi tarzı var taklitçi degil | ||
|
||
| çatlak biraz..seviyorum. | ||
|
||
| gıcık olduğum sanatçılardan biri oluor kendisi | ||
|
||
NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ HALA ANLAYAMAYANLARDANIM bence hiçde öyle değil sözler üzerinde düşünürsen biraz anlarsın..benim gayet hoşuma gidiyro.. bilmiyorum tabi herkes sevmek zorunda değil..
NİL İ TANIMLAMAK İÇİN SADECE 'ÖZENTİ' KELİMESİ YETİYOr GALİBA |
||
|
||
| bence nil çıktığından beri Björk özentisi bi insandr..gerek yüzünün benzerli gerek şarkılarının sözleri...farklı bi tarzı olduğunu düşüünmüyorum. | ||
|
||
| hiç sevmiyorum bu kadını ya kanım ısınmıyor | ||
|
||
| hayranı değilimdir.dinlememde ama çok iyi işler çıkaran bir müzisyen..sonuçta saygıyı hakediyor bence... | ||
|
||
Sanki Pelin Batu ya yazılmış gibi ama değil mi?? doğrudur. boğaziçi üni. de okurken nil karaibrahimgil bu şarkıyı o dönemler harun tekin ile yakınlaşmış pelin batu'ya yazmıştır. çünkü nil karaibrahimgil'de bir zamanlar harun tekin'e karşı ilgi duymuştur... benim bildiğim budur! bu mudur? budur...
|
||
|
||
Sanki Pelin Batu ya yazılmış gibi ama değil mi?? doğrudur. boğaziçi üni. de okurken nil karaibrahimgil bu şarkıyı o dönemler harun tekin ile yakınlaşmış pelin batu'ya yazmıştır. çünkü nil karaibrahimgil'de bir zamanlar harun tekin'e karşı ilgi duymuştur... benim bildiğim budur! bu mudur? budur... ![]() bence harun abi-pelin batu ilişkisi için yazılmadı. çünkü bu şarkı 2002 yılında çıkan Nil'in albümünden. medyadan takip ettiğim kadarıyla da harun abi- pelin ilişkisi sorgun ormanları döneminde yani 2005'de başlamış, tabii eğer gerçekse bu ilişki. arada 3 senelik bir fark var yani. ama ilişkiden dolayı yazmamıştır da pelin'e öylesine yazmıştır o ayrı. |
||
|
||
| çok şeker bi kız...seside eh işte... | ||
|
||
| Sesi Fazla Değil Ama Kendisi Gerçekten Şeker... | ||
|
||
| yaaa kızın kendine göre bi tarzı var süper giyiniyo süper parçalar yapıyo bence...yaşına rağmen gayet güzel ilerlediğini düşünüyorum........... | ||
|
||
| çok şeker ve tatlı biri bana göre.acayip birsey o ya;) | ||